Alla gloria militar!

 

Medzinárodný umelecký projekt naplánovaný k 65. výročiu ukončenia II. svetovej vojny. Pre jeho názov bolo vybrané zvolanie: «Аlla gloria militar! » Sláva zbraniam!

Toto motto heroické svojou formou aj obsahom, no ironické kontextuálne, dokonale ladí s dvojtvárnym charakterom samotnej vojny v ktorej sa s  historickou nevyhnutnosťou nachádzajú dve proti sebe stojace strany: agresori a obrancovia, víťazi a porazení, vinníci a nevinní. Zároveň odkrýva dualitu ľudskej prirodzenosti. Na jednej strane stojaci najvyšší vzlet ducha idúci až do krajnosti samo obetovania a na druhej strane ukazuje na to najtemnejšie čo sa v človeku nachádza.
V svetle posolstva tohto motta, každé vyjadrenie o hociktorom vojnovom konflikte, či už minulom  alebo súčasnom, nadobúda antimilitaristický zmysel. Pozvanie na projekt prijalo 66 umelcov z 13 krajín, vystavených bolo cca 100 diel.

Organizátori podujatia boli Tvorivá únia ruských umelcov, Európska  pobočka Tvorivej únie ruských umelcov, Európske Centrum Výtvarných Umení, Európske centrum Svetovej akadémie vied komplexnej bezpečnosti, Slovenská výtvarná únia v spolupráci so Združením historikov moderného výtvarného umenia.

Cenník komerčného fotenia pre firmy, reportáž z firemného dňa,  fotenie firemných produktov, imidž firmy, katalóg firmy, propagačné materiály, vernisáž, výstava umeleckých diel

https://www.svadobna-fotografka.sk/clanky/cennik/komercne-fotenie/

 

Ak máte záujem o podobné profesionálne zábery z akcie organizovanej vašou spoločnosťou, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Ponuka fotenia:

A) Fotografovanie s nárokom na honorár

B)  Fotografovanie bez nároku na honorár (charitatívne a benefičné akcie, novozaložené firmy, a pod.)

Viac informácií o ponuke fotografovania pre firemných klientov nájdete tucenník pre manažérske fotenie


Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.