Vzorkovník pre fotoknihu

 

Klasická originálna fotokniha fotografické ukážky pre ponúkanú ozdobnú drevenú  kazetu, sety kníh a ich kombinácie,  vzorky pre obal z talianskej kože, ekokože a textilného brokátu, veľkosti formátov kníh, vnútorné usporiadanie obsahu knihy, ukážka patentovanej ručnej väzby, hrúbky jednotlivých listov fotoknihy, ako aj knihy samotnej nájdete v priloženom albume.

Vzorkovník pre obal fotokníh

Obal fotoknihy môže byť vyhotovený z pravej talianskej kože, ekokože – ako vernej imitácie kože, velúru a iných zaujímavých povrchov, alebo je možnosť vybrať si z rôznych farieb a textúry textilného brokátu.

Výber prednej strany obalu je tiež na rozhodnutí samotného klienta. Na prednú časť obalu je možné aplikovať fotografiu – ako klasickú fotografiu na fotopapieri Kodak Silk s hodvábnym povrchom alebo fotografiu, ktorá je nakašírovaná pod plexisklo. Ďalší variant ponúka vyrazenie iniciálok mien alebo ornamentu tzv. slepotlačou. Na ekokožu alebo textilný obal je možné aplikovať fotografiu, text, iniciály, mená… na fotopapieri a alumíniovej fólii, prípadne je predná strana knihy bez akejkoľvek fotografie.

Kazeta pre fotoknihu

Luxusná kazeta pre uschovanie fotoknihy je vyhotovená z dreva, zvnútra vystlaná zamatovou výstielkou. Vrchný obal kazety môže byť zhodný s vonkajším obalom a grafickým návrhom fotoknihy, a dokonale ju tak dopĺňa.

 

Katalóg vzorových fotokníh

Variantom svadobnej fotoknihy môže byť i fotokniha s tematikou: Book pre modelku, Portrétna kniha, Rodinná kniha, Detská kniha, Reportážna alebo Produktová a mnoho ďalších.

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.