Môj prvý rôčik

Od momentu, keď sa ako čerství rodičia vrátite z nemocnice s novorodencom v náručí, až do času prvého výročia jeho narodenia, strávime s Vami časť dňa v každom mesiaci roku, aby sme jeho, i Vašich, prvých 12 mesiacov zo života malého človiečika, zachytili objektívom natrvalo. Spoločne z neho vytvoríme jedinečný a neopakovateľný fotoseriál s pútavým názvom „Môj prvý rôčik“. Ten môže slúžiť aj pre fotoknihu.

Cieľom projektu je vytvorenie dokonalých a profesionálnych fotografií Vášho malého a dlho očakávaného pokladu, v ktorých zostane zachytená nielen radosť a emócie Vás rodičov, ale aj výrazné premeny a pokroky malého človiečika za prvých 365 dní jeho života, keď sa z malého uzlíka radosti vyvinie živé a šťastné dieťatko.

Aj vďaka našim záberom, si aj po dlhých rokoch budete vedieť živo zaspomínať na toto krásne obdobie a oživiť rokmi už len matné spomienky. Vášmu potomkovi, zase vďaka Vám, zostane zhmotnený jeho začiatok života, na ktorý by si sám nevedel spomenúť.

Výsledkom foto seriálu bude séria fotiek zachytávajúca priebeh prvého roku Vášho dieťatka, mesiac po mesiaci, napálených na DVD nosiči. Fotografie slúžia najčastejšie ako podklad pre 30 až 40-stranovú exkluzívnu foto knihu alebo do rodinného albumu.

 

Ako poďakovanie za využitie našich foto služieb, dostanete ešte  2 bonusy:

– spracovanie grafického návrhu do profesionálnej foto knihy grátis,

– cenovo zvýhodnené zachytenie priebehu slávnostného krstu Vášho dieťatka, spoločné fotografie s najbližšou rodinou po obrade a rodinnú oslavu v kruhu najbližších.

Ďalšie podrobnosti radi poskytneme telefonicky alebo mailom.

 

Informácie k cenníku za fotoslužby nájdete tu

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.