Lucka Nemo zima 2011

Naše mačacie poklady sú pre nás, už viac ako dva roky, neustálym a nevyčerpateľným zdrojom obdivu, lásky a fotoinšpirácií. Každý deň s nimi, a v ich prítomnosti, napĺňa našu rodinu obdivom k ich naturelu, kráse a pôvabu ich tvárí, tiel a nadštandardným mačacím akrobatickým výkonom.

 

V jednej chvíli sú prítulnými mačkami, pradúcimi pokladmi. V zápätí sa menia na tigre preoblečené do ich tiel, predátorov v bytovej džungli, neohrozených bojovníkov za svoju mačaciu a teritoriálnu nezávislosť, či len výmyselníkov, ktorí sú schopní z nudy, alebo len vlastnej potreby upozorniť na seba,  strhnúť pozornosť ľudského publika neoblomným mačacím zápasom, vzájomnou naháňačkou po byte, nosením hracích myšičiek, ich aportovaním pripomínajúcim vycvičených psov.

V posledné mesiace sa k ich obľúbenej činnosti, pre radosť nás i našich hostí a klientov, pridružila aj záľuba zdedená po divokých dávnych predkoch zo Sibíru. Ňou je návod na prežitie v horných vetvách vysokých a starých stromov. Keďže u nás doma  im prapôvodnú vlasť nevieme úplne napodobniť, uspokojili sa i s preskakovaním po horných skrinkách obývačkovej zostavy,  posedávaním  na nábytku a maskovaním, či „zmätením nepriateľa“  –  tvárením sa,  že patria k samotnému umeleckému výtvoru majstra stolára, ako o tom svedčia i niektoré zábery :))))

Ak máte záujem o podobné fotky, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Ponuka fotenia:

A) Ponuka platených foto služieb  (viac informácií nájdete tu)

B)  Fotografovanie bez nároku na honorár (viac informácií nájdete  tu )

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.