Budúci rodičia

Lenka Martin a mimi

Aj budúca maminka, či obaja budúci rodičia, môžu mať pútavé fotografie z obdobia pred príchodom vytúženého potomka, aby v budúcnosti mali na čo, a s čím, spomínať.

A prečo zvoliť len sterilný interiér ateliéru, keď najkrajšie zábery môžu vzniknú aj vo vašom v útulnom domove, ale aj na otvorenom priestranstve, v čarokrásnej prírode, za slnečného svitu alebo pri jeho západe? Pozrite a posúďte! Následne sa i Vy môžete presvedčiť, že som mala pravdu. Stačí si v predstihu dohodnúť termín fotenia, najlepšie počas 7. mesiaca tehotenstva, kedy je bruško už pekne vyformované, ale zároveň sa samotná žena cíti ešte atraktívnou pre zobrazenie na fotkách.

Budúce maminky, alebo aj rodičia, ktoré túžia mať zachytený podrobnejšie kompletný priebeh tehotenstva, rastúce bruško a radosť z nadchádzjúcich udalostí môžu zvoliť variant nie jednorázového fotenia tehotnej, ale aj celú sériu fotení, vo forme foto seriálu. Nazvala som ho „MOJICH 9 MESIACOV“

Budúcu maminku môžete milo prekvapiť aj zakúpením „Darčekovej FOTO poukážky“. Viac informácií sa dozviete >>

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.