Fotenie pre značku Obolon

V novembri 2011 spoločnosť Oboloň Corporation z Kyjeva, začala vyvážať pivo už aj do Číny, v tomto roku sa sortiment ukrajinských pív dostáva i na slovenský a český trh. A to cez OBOLON – Slovakia, ako pobočku a distribútora piva a nealkoholických nápojov. Počas fotenia jej produktov ma najviac zaujala fľaša s názvom „Kvas bohatiersky“.

Kvas je prírodný osviežujúci a nealkoholický  nápoj získaný cestou živej fermentácie, vyrábaný klasickou technológiou, počas procesu klíčenia jačmeňa a raže pri výrobe sladu, vďaka čomu v sebe obsahuje vysoký obsah vitamínov a minerálov. Na prvý pohľad zaujme svojou farbou – mne pripomína našu kofolu, ale isto aj svojou typickou a nenapodobiteľnou sladkokyslou chuťou pripomínajúcou chuť ražného chleba.

Keď grafik dokončí svoju prácu, budem netrpezlivo čakať na zaujímavé billboardy a plachty pre kamióny aj s fotkami „našich“ fliaš, a rada si to nafotím v realite :)

 

Vlastníte firmu a potrebujete sa ešte viac zviditeľniť alebo kvalitne prezentovať v očiach Vašich zákazníkov?

Chystáte reklamnú kampaň a potrebujete pre produktové letáky profesionálne fotografie?

Pripravujete katalóg toho najlepšieho, čo ponúka vaša spoločnosť?

Potrebujete kvalitné fotografie pre vaše internetové stránky?

Chcete cez kvalitné fotografie ukázať svetu čím je vaša forma jedinečná a výnimočná?

 

Nenechávajte nič náhode kvalitná produktová fotografia je jednoducho základ. Pre vašu spoločnosť dodám profesionálne nasnímané fotografie interiérov, exteriérov i produktov.

 

Cena za fotografovanie je závislá od:
– druhu fotografovaných predmetov,

– obtiažnosti ich nasnímania,

– počtu kusov a dĺžky fotografovania,

– náročnosti postprocessingu,

– účelu použitia finálnych záberov (pre: internet, e-shop, tlač katalógov, letákov, reklamné plochy, a pod.).

 

Potrebujete viac informácií?

Napíšte na mail  blanka@golejova.sk

alebo

vyplňte kontaktný formulár

Rada Vám poradím!


Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.