Obrad vonku v altánku

 

Svadobný obrad pod holým nebom? Svadba vonku? Romantická svadba v prírode či pri vode? Sobáš v historicky pôsobiacom prostredí, kde sa budete cítiť  ako pri návšteve gréckych pamiatok alebo v období romantizmu?

Áno, už aj na Slovensku je to možné! Na malom romantickom kúsku zeme pri Šamoríne, v blízkosti Dunaja, nájdete všetko, spolu a naraz, skĺbené do vkusného a decentného celku, bez  zbytočného gýču a nevkusných príkras. Tento správny tip, nielen pre moje nevesty, som objavila cez jeden májový víkend. Vlastne fotený svadobný pár bol jednou z prvých svadieb, ktorý mal svoj obrad v tomto krásnom altánku, počas jeho premiéri.

V mojich očiach si spomínaný čarokrásny altánok zaslúžil dôstojný samostatný album s patričnou prezentáciou, tak som mu ho zriadila na vlastnej stránke. Zobrazený a nafotený  je ako bol pripravený tesne pred svadobným obradom.

Zároveň na tomto mieste vyjadrujem poklonu ako hotelu Kormorán a jeho majiteľovi, tak i tomu človeku, kto ho navrhol a zrealizoval. Na súčasné slovenské pomery hodnotím tento ich spoločný počin na jednotku s hviezdičkou :)

Svadba pod holym nebom

Svadobný obrad vonku

 

Reálne zábery svadobného obradu,  odohrávajúce sa v tomto altánku, po jeho „spustení do prevádzky“  nájdete v tomto svadobnom albume.

 

Ak máte záujem o podobné fotky, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Kde všade si môžu snúbenci naplánovať svadbu, svadobnú hostinu alebo svadobný obrad? Viac informácií nájdete v mojom príspevku alebo si prečítajte i celý Bedeker nielen pre nevestu :)

Pri objednávke profesionálnych svadobných FOTO služieb našim klientom, vieme odporučiť osvedčených dodávateľov z oblasti kaderníckych, vizážistických, dekoratérskych a flóristických služieb, ako aj  prenajímateľov svadobných limuzín, automobilov, kočov, kontakty na svadobné koordinátorky, svadobné salóny,  DJ-ov, svadobné kapely, svadobných starejších,  a tiež ústretové a prvotriedne TOP hotely, reštaurácie, cateringové služby,… s ktorými máme osobné pozitívne skúsenosti.

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.