Fotografie ako darček

Chcete byť výnimočný a hľadáte darček pre Vašu partnerku, milenku, priateľku alebo manželku, na ktorý sa len tak ľahko nezabúda?  Ako sa môžete partnerke/partnerovi poďakovať i netradičným spôsobom  alebo sa ospravedlniť? Lámete si hlavu akým nevšedným darčekom ozvláštniť významný alebo i všedný deň človeka, na ktorom Vám veľmi záleží?

 

Dochádza Vám fantázia pri každoročnom vymýšľaní darčeka?

Aký darček podarovať Vašej láske ku sviatku svätého Valentína, MDŽ, Dňu matiek, Dňu otcov?

Neviete čím originálnym obdarovať svoju partnerku/partnera na narodeniny, meniny, výročie zoznámenia, výročie svadby, alebo jedno zo špecifických a okrúhlych výročí?

Čo darovať synovi, dcére, synovcovi či neteri  k MDD, dospelosti, stužkovej slávnosti, úspešnej maturite, promócii, ku Vianociam, k ich zásnubám, svadbe alebo aj k narodeniu ich dieťaťa?

Uvažujete nad špeciálnym darom pre novomanželov a tradičná obálka s peniazmi Vám príde málo dôstojná a originálna?

Akým darom od zamestnancov prekvapiť svojho šéfa/šéfku v práci, k ich sviatku, jubileu, Vianociam?

Chcete potešiť alebo prekvapiť svojich blízkych, či  priateľov?

—————————————————————————————————————————————–

Pre tieto i ďalšie krásne momenty a životné situácie máme pre Vás jedinečné riešenie. Darujte im vlastné fotenie! Darujte človeku, na ktorom Vám záleží, ale možno aj sebe samému, jednu alebo viac darčekových poukážok na fotenie podľa vlastného výberu v našom foto štúdiu Photo GOLEJ-GOLEJOVA.

Byť aspoň jeden deň mediálnou hviezdou, prežiť krásny a zaujímavý deň, nechať sa zachytiť objektívom ako nikdy predtým… Domov si priniesť svoje originálne fotky je to, po čom túži nielen každé mladé dievča, či dáma, ale aj žena v zrelom veku! Často o tom snívajú i samotní muži!
 

POUKÁŽKY NA FOTENIE  ponúkam spravidla v hodnote 30, 50, 100, 150, 200 €, ale môžu byť pripravené aj „na mieru“ podľa Vašich konkrétnych možností a predstáv.

Podrobnejšie informácie radi poskytneme osobne, telefonicky alebo mailom. Ďalšie info napr. o Ďakovnej karte, Permanentke alebo Vernostnej karte nájdete priamo v záložke Novinky https://www.svadobna-fotografka.sk/category/novinky/

Na aké služby si obdarovaný môže nárokovať?

Obdarovaný má možnosť výberu z bohatej ponuky fotoslužieb, ktoré máme v ponuke, ja alebo môj manžel, na svojich webových stránkach.

Možnosti výberu a cenník k vybraným službám  fotografovania nájdete tu

Môžem darovať novomanželom namiesto svadobného daru napr. i svadobné fotenie u Vás ?

Mať pamiatku v podobe skvelých a jedinečných svadobných fotografií, zachytených profesionálnym fotografom, je tiež možnosť pre darcu ako urobiť, takýmto menej obvyklým darom ešte väčšiu radosť, keď nechcete dávať obligátnu obálku so slovami: „Kúpte si niečo do bytu!“. Darujte im darčekovú poukážku na fotografovanie ich svadby!

Ako prebieha samotné fotenie?

Počas fotenia spolupracujem s mojím partnerom, alebo podľa priania klienta, aj samostatne. Spolupráca prebieha v príjemnej a uvoľnenej atmosfére, všetky detaily a informácie potrebné ešte pred fotením dohodnem s obdarovaným v dostatočnom časovom predstihu.

Máte konkrétnu predstavu alebo plán ako mám darovať fotenie s Vami?

Darčekové poukážky môžu byť obdarovanému zaslané poštou, kuriérom alebo samotným darcom osobne…. zabalené ako darček počas posedenia v príjemnom prostredí reštaurácie či hotela, doma pri svetle sviečok, alebo na romantickom výlete či dovolenke…

„Čo viac si môžte ešte priať… !

 

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Ak máte akékoľvek otázky alebo plánujete zrealizovať svoj veľký deň, neváhajte použiť  telefonicky alebo mailový kontakt.

—————————————-

Pre tých, ktorým chýbajú finančné zdroje a veľmi túžia po profesionálnych záberoch, ponúkam i zaujímavú možnosť spolupráce.

Viac informácii k ponuke nájdete v „Novinkách“ s názvom článku „FOTOGRAFIE za môj čas“.

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.