K výročiu sobáša

 

Nechajte sa i vy, spolu so mnou, uniesť z bežnej reality a hluku veľkomesta do sveta ticha a pokoja,  napríklad aj k majestátnym stredovekým ruinám. Stretneme tam okrem „Vandy a Andyho“ aj vaše vlastné milé spomienky, sprítomníte si obdobie svadby, samotné svadobné fotenie, ale možno sa v myšlienkach vrátite i k prežitým slobodným rokom, ku spoločnému randeniu a k nemu neoddeliteľne patriacej hravej láske, nehe, obdivu…

 

VANDA a ANDY po roku

Predstavujem Vám manželský pár, ktorého svadobný deň mal česť fotografovať môj manžel Peter v lete minulého roku. Tento rok sa podujali zase na civilné fotenie so mnou, čomu som veľmi rada. Ich krásne fotografie nech sú príkladom pre tých, ktorí ešte stále váhajú:) Keď nájde ďalší pár chuť, a kúsok voľného času, rada s nimi absolvujem podobné fotenie, počas ktorého vzniknú podobné milé fotografie dvoch stále zaľúbených ľudí.

 

Pre nezainteresovaných: Zobrazení aktéri mali svoje „foto role“ sťažené prítomnosťou okolitých detí, ich džavotom a zvedavými pohľadmi – vo vytipovanom areáli deti práve oslavovali svoj deň MDD,  ale zvládli to skvelo:) 

Link na svadobný album s hlavnými protagonistami tohto albumu nájdete: http://fotograf-svadba.sk/2011/08/24/vanda-a-andy/

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.