Tami a Janko kaštieľ Mierovo

Letná svadba v záhrade kaštieľa má svoje neopakovateľné čaro, ktoré ocenia hlavne pozvaní hostia. Tento rok ma o tom opätovne presvedčila ďalšia nevesta:) Horúci letný deň, až do noci, bol tak oveľa viac znesiteľnejší a dýchal príjemnou atmosférou. Jemný vánok zároveň schladil všetkých tancuchtivých a záhrada kaštieľa hosťom ponúkla i miesto pre príjemné rozhovory a malý relax. Nevesta Tami po celý čas žiarila šťastím a spokojnosťou, tak ženích, družičky i svadobčania z nej nevedeli spustiť svoj zrak!

Spoločné fotenie nás čakalo až v pondelok po svadbe. Že prebehlo bez stresu, aký zväčša panuje počas soboty, v dokonalej harmónii a uvoľnenosti teraz už manželského páru, na miestach blízkych ich srdcu, vás presvedčia ďalšie zábery. Tie budú, minimálne pre mňa, patriť k tým TOP svadobným záberom z tohoto roku. Tami a Janko, vďaka za krásne spoločné chvíle!

Svadobny portret na poli v obili

Na prianie novomanželov sa pondelňajšieho portrétneho fotenia, ako sekundárny fotograf, zúčastnil aj Peter Golej ml. Svoj talent a citlivé videnie krásy prejavil už počas ich snúbeneckého fotenia v mesiaci máj. Naše spoločné zábery z „Rande fotiek“k nahliadnutiu>> 

Koláž, ktorá vznikla spojením májového záberu počas  fotenia „Rande“ a „Svadobných portrétov vo vinici“ v duchu  populárneho rodinného seriálu Búrlivé víno:)

collage Rande a Svadba

Slide show zo svadobného dňa>> 

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.