Missis Models 2013

Súťaž Missis Models je projektom jeho riaditeľky Dagmar Levstek. Vznikol v roku 2013, kedy bol odprezentovaný Národní Komore Módy ČR, o.s. Samotná organizátorka, a riaditeľka súťaže v jednej osobe, je nielen tvorcom jej ústrednej myšlienky, ako aj celého konceptu, ale i módnou návrhárskou a známou osobnosťou v Česku. Riaditeľkou Missis Models pre  SR  je pani Ing. Ľubica Mazúchová. Súťaže sa môže zúčastniť každá žena nad 35 rokov, bez rozdielu štátnej príslušnosti, bez obmedzení vo výške postavy, či mierach ženskej postavy.

 

Priebeh súťaže je trojkolový: jesenné castingy po celej ČR a SR, zimné semifinále/sústredenia v piatich vybraných mestách ČR a samotné veľké finále vo februári 2014 v Mestskom divadle Jablonec nad Nisou, o.p.s.

Finalistky budú bojovať o tieto tituly: Absolútna víťazka Missis Models, 1.Vice Missis, 2. Vice Missis.

 

Medzi partnermi a sponzormi súťaže bude aj Photo GOLEJ & GOLEJOVA, ktoré prispelo tromi jedinečnými cenami  pre  Absolútnu víťazku Missis Models, 1.Vice Missis a pre 2. Vice Missis , a tými sú profesionálne fotenia podľa vlastného výberu  z bohatej ponuky foto produktov nášho štúdia.

 

MM_banner_400x218_info1