Výsledky súťaže 2014

Do „Súťaže k Valentínovi 2014“, ktorú vyhlásilo fotoštúdio Photo GOLEJ&GOLEJOVA, a prebiehala v termíne od 10. januára do 10. februára 2014, sa prihlásilo s napísanými príbehmi až 105 zamilovaných párov. Zaujímavých odpovedí prišlo veľa, ale postúpiť do záverečného žrebovania mohli len tie najviac originálne a výnimočné.

Z nich bol vylosovaný víťazný príbeh slečny Evy B., ktorá týmto získava DARČEKOVÝ FOTO POUKAZ v hodnote 100 €, na nafotenie jej príbehu spolu s partnerom.

Porota sa zároveň rozhodla udeliť  ešte jednu cenu v hodnote 50€, a to pre manželský pár Jarmila a Peter V., nakoľko nimi zaslaný príbeh, aj s vypracovaným scenárom, bol tiež výnimočným autorským počinom.

Pre ostatných súťažiacich, ktorí nevyhrali, bude pripravená malá satisfakcia v podobe nafotenia ich foto príbehov s 50% zľavou z ceny objednaného fotenia, v závislosti na požiadavkách, časovej dĺžke a obtiažnosti realizácie.  Túto ponuku môžu, ale aj nemusia, akceptovať.

 

Sutaz k ValentinoviVýhry je možné uplatniť, po predchádzajúcom vzájomnom písomnom, telefonickom alebo ústnom dohovore a stanovení konkrétneho termínu, času a dohodnutého miesta, do 30. júna 2014!