Projekt Bruško 28tt

 

tehotenstvo 28 tyzden

Na Gabiku, a naše foto stretnutia, sa teším hádam viac ako ako na každé iné fotenie. Je nielen milou osôbkou, jemnou milou mladou dámou, ale aj vzornou modelkou – dokonale sústredenou, pripravenou, prirodzenou, s úžasným dobrotivým úsmevom a charizmou. Na tomto fotení som si pripomenula, že už máme vlastne polovicu našej spolupráce „za sebou“ a ja na konci leta budem už len s nostalgiou v duši spomínať na tieto každomesačné nedeľné fotopárty, ktoré mi budú isto chýbať.

Ako každá žena som však aj ja zvedavá na malého Nikolaska, ktorého budeme netrpezlivo očakávať v auguste. Zatiaľ ho vidím len cez maminkino rastúce guľaté bruško. Ako sa mu naďalej darí a rastie, máte možnosť vidieť cez tieto fotografie.

Ako sme sa, už od zimy až do Nikolaskovho narodenia, spoločne stretávali s budúcou maminkou i ocinom a vytvorili Projekt BRUŠKO, máte možnosť vidieť vo fotoseriáli>>

Viac záberov už čoskoro!

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené žiadne kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie.