Zimné fotenie detí a rodín

Každoročne, počas chladnejších dní, či dlhého zimného obdobia, majú mamičky malých detičiek jedinečnú príležitosť nechať si svoje deti profesionálne nafotiť. A to bez zbytočných stresov, domácej nervozity, náročných presunov a balenia, nekončiaceho obliekania detí s klasickým doprovodom v podobe ich plaču. Pre spoločné fotenie nám postačí malý kúsok vhodného priestoru vo vašom domove alebo vybratom interiéri, niekoľko pestrých a menej tradičných vecí na oblečenie detičiek (niečo pekné z mojich nových zásob nosím i ja), zopár zaujímavých rekvizít a hračiek (niečo vlastním i ja a neustále ich dopĺňam novými kúskami).

Najhlavnejšou devízou, odo mňa i vás rodičov, však bude nastolenie kľudu, vytvorenie pohody pre fotené detičky, vyzbrojenie veľkou dávkou trpezlivosti, a hlavne dobrá nálada a úsmev na tvárach všetkých zúčastnených.

 

06 rodinne foto MDFotenia prebiehajú 7 dní v týždni – obvykle u vás doma, nakoľko dieťatko toto prostredie dôverne pozná, cíti sa v ňom bezpečne a najmenej ho rozrušuje.

Hodinou začiatku podľa časových možností dospelých osôb, ale tiež s prihliadnutím na režim a dispozície hlavného aktéra fotenia – samotné dieťa.

Dĺžku fotenia prispôsobujem konkrétnej rodinnej situácii a jej členom. V plánovaný deň odporúčam vyčleniť si aspoň 1 hodinu a viac.

 

032Fotografujem nielen malé detičky do veku 0 až 6 rokov, ale aj tie dospelejšie (do 15 rokov), či celkom dospelé deti.

Nadmieru ma však fascinuje aj fotenie novorodencov do 3 týždňov ich veku, kedy tieto malé stvorenia, väčšinu času ešte prespia, nechajú sa rôzne polohovať, nainštalovať do zaujímavých a netradičných rekvizít,  a tak s nimi vzniknú tie najúžasnejšie zábery pre vaše rodinné albumy.

 

Cena fotografovania je podľa aktuálneho cenníka, ktorý sa nachádza v ozname>>

Rodičia a ďalšie fotené osoby za príplatok 20€.

Počet odovzdaných záberov nelimitujem, obvykle DVD obsahuje 30 upravených záberov.

 

Ukážky fotenia novorodencov a detičiek (1 mesiac až 3 roky) sú k nahliadnutiu v albumoch>>

Portréty detičiek máte možnosť vidieť v albumoch>>

 

fotografovanie deti a rodin domaPresný termín fotenia si môžete objednať 1 až 4 týždne vopred:

 

telefonicky:  0915 622 311

– mailom:  blanka@golejova.sk

– osobne: Mesačná 15, 821 02 Bratislava-Ružinov

 

————————————————————————————————————————————————–

Ako môže vyzerať také zimné alebo vianočné fotenie? Možno aj s takto pripraveným pozadím, santovským, mikulášskym oblečením, starými sánkami, lyžami, korčuľami…. :)

vianočné foto pozadia

vianočné foto kostymy

 

 

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————————————————————-

Fotenie detí môžete darovať aj svojim blízkym, či priateľom, aj formou obľúbeného „Darčekového poukazu“>>, ktorý vystavím na meno obdarovaného a spracujem pre zaslanie mailom, presne podľa vašich požiadaviek.

 

fotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejovafotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejovafotenie_fotografovanie_svadobna fotografka Golejova