Fotokalendár 2015

Vložte svoje jedinečné spomienky do efektnej podoby – dajte im formu FOTO KALENDÁRU zaveseného na stenu alebo položeného na pracovnom stole! Každý deň v roku vám tak sprítomní bývalé krásne chvíle a emócie, ktoré ste prežili s osobami na fotografiách. Vhodné aj ako originálny a finančne nenáročný FOTO darček pre rodinu – manželku, manžela, priateľa, priateľku, mamu, starú mamu, babku, deti…

Námet pre každý foto kalendár je neobmedzený. Vyberte si fotky: svadba, rande, deti, rodina, príroda… Z vašej strany postačí zaslať mailom, napr. pre mesačný kalendár,  čísla 12 až 13 fotografií z DVD s nafotenými upravenými  zábermi (12 + 1 na obálku) a označiť, ktorú konkrétnu fotografiu si želáte priradiť ku príslušnému mesiacu daného roka. Taktiež pripíšte počet kusov jednotlivých kalendárov (stolových A4, alebo nástenných A3) a tiež, pre ktorý kalendárny rok chcete mať kalendár vytlačený.

Foto kalendáre dodávame ako preklápacie so špirálovou väzbou. Na výber máte z rôznych rozmerov (A5, A4, A3), situovanie fotiek na šírku alebo na výšku, rôzne grafické šablóny.

Kalendáre môžu byť vyhotovené tiež ako mesačné, dvojmesačné, týždenné, s menami alebo bez mien podľa slovenského kalendáru, pri jednotlivých dňoch, so zvýraznenými predznačenými dátumami, a poznámkami…, ale hlavne s výberom vašich vlastných fotografií.

Dodanie do cca 7 až 15 dní po zaslaní do tlače.V rámci Bratislavy bez zvýšených nákladov na dopravu.

Kalendár pripravíme aj z fotografií, ktoré neboli zhotovené v našom foto štúdiu.

.

Ukážka úvodná strana fotokalendár

Ukážka úvodná strana fotokalendár

.
A ktoré úžasné bábätko sa ocitlo v tomto kalendári? Malý Nikolasko, ktorého som mala možnosť nafotiť v lete, keď slávil 16 dní po príchode na svet:) Viac krásnych záberov nájdete v jeho albume>>

.

Stolový mesačný fotokalendár formátu A4 zostavený z detského novorodeneckého fotografovania

04 stolovy kalendar

05 stolovy kalendar

06 kalendar na vyrobu

07 kalendar na objednavku

09 jedinecny kalendar

10 osobny kalendar

11 fotokalendar

12 mesacny kalendar s menami

.

.

Nástenný a stolový fotokalendár pre rok 2015 formátu A4 a A3
pripravený z rodinného fotenia malého Maxa

WBG_0054

WBG_0027

WBG_0022

WBG_0012

.

.

Nástenný fotokalendár formátu A3
zo svadobného fotografovania v Ledniciach

WBG_0326

WBG_0325

WBG_0324

.

.

Ako fotím?
https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/
.
.

Pre kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.