Vianočné fotenie MŠ

Každoročne, štátne aj súkromné materské školy i základné školy na Slovensku, organizujú pre zverené detičky ich portrétne fotenia. Typickým obdobím bývajú mesiace september (nástup nováčikov do MŠ),  november – december (vianočné fotky) a marec – máj (ukončenie školského ročníka, koncoročné spoločné triedne fotenia a tiež absolventské fotenie detičiek najvyššieho ročníka pred ukončením dochádzky).

fotografia detska fotograf zakladna materska skola

stylizovane fotky deti

039

Aký finálny výstup – zábery môžu učitelia i rodičia od nášho foto štúdia očakávať?

V koláži z fotiek je zachytený malý prierez z decembrového vianočného fotenia detičiek vo veku 3 až 6 rokov. Pre pekné a nápadité zábery prinášame so sebou aj potrebné vianočné rekvizity a oblečenie.

Pri príležitosti ukončenia školského roku môžu byť deti na fotografiách tiež oblečené nielen slávnostne, ale aj menej tradične. Pred samotnou realizáciou fotenia sa preto vždy zaujímame o názory a konkrétne predstavy školského zariadenia, aby sme sa k nim čo najviac priblížili. Tak tomu bolo aj v prípade materskej školy z malej obce na južnom Slovensku. Ich fotky nájdete v tomto albume >>

vianocne fotky pre deti v materskej skole

Pre kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.