Fotoknihy 2015

Pre rok 2015 sme k ponuke luxusných foto kníh pridali aj ich ekonomickejšiu verziu s názvom ECONOMY. Tá však kvalitou tlače, úpravou, spracovaním, počtom listov, či svojimi rozmermi, v ničom nezaostáva za svojim populárnym, no drahším predchodcom, ktorý sa zo strany našich zákazníkov aj naďalej teší veľkému záujmu. Zmena oproti tradičnej klasike spočíva iba v menšej gramáži použitého foto papiera, hrúbke listov, a v lacnejšom materiáli použitom pre obal tejto fotoknihy.

WBG_0034a

 

 

 

WBG_0033aVďaka tejto lacnejšej verzii tak vieme uspokojiť i menej náročného zákazníka, ktorý síce požaduje kvalitu, ale finálna cena tradičnej luxusnej foto knihy je už nad jeho finančný limit.

Každý zákazník, podobne ako pri klasickej  luxusnej fotoknihe, má možnosť vybrať si sám alebo s pomocou fotografa, samotný obsah svojej foto knihy/kníh, veľkosť foto knihy/kníh, ich počet strán, a jeho oku lahodiaci obal pre budúcu fotoknihu.

 

Ponuka obalového materiálu pre foto knihu ECONOMY vychádza z 19-ich materiálov – CANVAS alebo SHINY (oproti klasickej luxusnej fotoknihe, kde sa používa obalový materiál ITALIAN LEATHER alebo ECO LEATHER). Fotokniha tak vďaka nim pôsobí veľmi jemno a elegantne.

foto kniha ECONOMY obal2 (2)

foto kniha ECONOMY obal2 (1)

 

 

 

foto knihy golejovaObalový materiál fotoknihy ECONOMY je možné doplniť fotografiou s povrchom ART CANVAS, ktorá sa aplikuje do štýlového plastického rámiku.

Veľkosť fotografie a jej umiestnenie v rámci prednej strany obalu je na prianí samotného zákazníka.

 

 

 

Fotoknihy ECONOMY sú vyhotovené digitálnym osvitom s vysokým rozlíšením 640 DPI. Vnútorné strany fotoknihy tvoria fotografie vyhotovené klasickým chemickým procesom RA-4 na profesionálnom fotopapieri KODAK ENDURA gramáže 125 g (oproti štandardným luxusným kníhám, kde je použitý fotopapier s gramážou 300 a 700g).

foto kniha economy 2015

collage foto

 

 

——————————————————-

Pri záujme o klasické, cenovo drahšie, LUXUSNÉ FOTO KNIHY  s fotopapierom gramáže 300 a 700g si prečítajte tieto články:

Základné informácie o luxusných fotoknihách

Vzorkovníky pre luxusné fotoknihy

Ukážky luxusných fotokníh pre rôzne príležitosti

Nový dizajn fotokníh pre rok 2014

.

Ako fotím?
https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/