Harvi s Haničkou

 

atelierove fotky milacik  zviera
Harvinko je mladý psík, ktorý sa do rodiny maminky Lenky dostal pred cca 3 rokmi až z útulku v Skalici . Je krásnym zdravým, verným, oddaným a hravým spoločníkom. Zároveň je živým dôkazom toho, že aj psík bez papierov a známej minulosti môže byť dokonalým psím kamarátom a súčasťou života ľudí, ktorým nie je ľahostajný cudzí osud, aj keď sa to netýka človeka. Po narodení malej Hanky sa z neho stal aj skvelý strážca a opatrovateľ.
Chcela som ho mať  len na niekoľkých záberoch, ale on si „vydobil“, že bude skoro na každej fotke. Pre Haničku sa v budúcnosti stane oddaným ochrancom, veď už teraz sa jej tmolí pri postieľke a kočíku. Tak vlastne spláca dlh voči maminke Lenke, ktorá mu darovala láskavý domov. Jedinou pamiatkou na jeho neľahké neznáme detstvo, je už iba zle zrastená nôžka, ktorú aj počas fotenia kládol inak ako ostatné tri zdravé. Ale vďaka tejto nožičke je vlastne jedinečným a nik si ho nezmýli. Jemu v pohybe neprekáža:)
Aby mali v rodine nevšednú spomienku na návštevu v ateliéri, tak som z Harviho urobila nielen letca ale aj cestovateľa, a kráľoviča:) Usudzujem, že sa mu páčilo, keďže na každej fotke má ten zaujímavý potmehúdsky pohľad a úsmev:)  Už dnes sa teším na ďalšie fotenie s celou rodinkou!
019 copy

014 copy

028 copy

029 copy

031 copy

040 copy

psik a jeho rodina fotky

fotky psik z utuku a jeho rodina