Ponuka pre maturantov

V jesennej, zimnej a jarnej ponuke mojich foto služieb nájdete i  fotografovanieStužkových a promočných slávností“. Ponuka osloví hlavne budúcich maturantov a úspešných vysokoškolákov, ako aj ich rodičov, v podobe profesionálne a kvalitného reportážneho záznamu z priebehu celého slávnostného večera, s postprodukciou finálnych snímok. Prácu odovdávame na DVD/USB nosiči. Tiež zhotovujeme portrétne fotografie  na maturitné tablá alebo do rodinných albumov.   

Podrobnejšie informácie k cene za fotoslužby nájdete tu

V prípravnej fáze na Stužkovú alebo promočnú slávnosť je veľmi dôležité vybrať kvalitného profesionálneho fotografa, ktorí nielenže dokonale ovláda svoju profesiu a pracuje s profesionálnou technikou, ale pozná i zvyklosti, priebeh a dej počas týchto slávnostných okamihov. Preto bude vedieť včas a správne reagovať nielen na zvyčajné situácie toho dňa, ale i na nepredvídané momenty. Vy tak nezostanete ochudobnení o žiaden dôležitý okamih.

Výsledná cena býva stanovená počas osobného stretnutia. Podľa požiadaviek zákazky pracujem samostatne alebo spoločne s mojim manželom Petrom, tiež fotografom.

Ukážky:
https://www.svadobna-fotografka.sk/2016/11/01/stuzkova-ba-2016/
 
https://www.svadobna-fotografka.sk/2016/10/11/stuzkova-4e-szs/
 

https://www.svadobna-fotografka.sk/2011/08/04/svf-stu-promocie-bc/

https://www.svadobna-fotografka.sk/2011/08/08/stu-svf-promocie-ing/

https://www.svadobna-fotografka.sk/2011/08/06/krst-knih-2009/

.

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk