Mia Lucky Teo

 

WBG_0188WBG_0177WBG_0111

Mia teo Lucky v den nalezuTieto tri šteniatka (1 fenka, 2 chlapci) boli nájdené ako vyhodené pri kontajneri na Seneckých jazerách. V čase nálezu im bol sotva mesiac a detstvo mali ešte stráviť pri svojej mame. Museli byť umelo odchované p. Ritou, ktorá im venovala patričnú lásku a čas, aby nahradila mamu, o ktorú ich obral neznámy surový človek.

V súčasnosti majú už 4 mesiace, vážia 7 kg a sú pripravené na adopciu. Sú krásne, priateľské,zvedavé a živé. V ateliéri bola s nimi zábava. Verím, že aj oni si to isté myslia o mne :-)

 

WBG_0094Mia je drobnejšia, nežná, poslušná a oddaná fenočka. Teo je odvážnejší, so sestričkou sú veľmi podobní. Lucky, hoci na fotkách pôsobí veľmi „nešťastne“, je najsmelším a najodvážnejším členom svorky. Na jednom mieste neobsedel ani jeden záber, dokonca aj zo žltej stoličky sa odvážil zoskočiť len on sám :-) Zo všetkých súrodencov má srsť najhebkejšiu, na uškách o čosi dlhšiu, a tiež brčkavejšiu :-) Keby som si z nich mala jedného vybrať, nedokázala by som sa rozhodnúť. Sú úžasní všetci traja.

Ak ste sa do niektorého zo šteniatok zamilovali, kontakt na kompetentnú osobu nájdete u mňa, alebo na FB na stránke OZ MôJ ŽIVOT.

 

 

WBG_0229

fotenie steniatokWBG_0201WBG_0116WBG_0169