Eli s rodinou

 

WBG_0013 eli1

Eli (Elissa) je fenočka kríženca labradora s úžasne dobrosrdečnou a láskavou povahou, ktorá nemala predchádzajúci život vôbec krásny. Na jar 2015 ju našli v Malackách s veľkým prasknutým nádorom na brušku. Dostala sa pod ochranné krídla OZ MAJME SRDCE, ktoré hľadá domovy pre opustené zvieratá. Tí jej zabezpečili dočasný domov i jeho odoperovanie. Po krátkej dobe našla u Andrejky a Peťa ten najláskavejší a najkrajší domov (oboch poznám od minulej zimy vďaka inému malému psiemu klbku menom Gamy, ktoré vypiplali a šťastlivo sa adaptovalo do novej rodiny).

Život však pre veľa ľudí i psíkov nebýva vždy spravodlivý, a nemôžeme očakávať satisfakciu – preto skúša aj túto rodinku, hoci si to nik z nich nezaslúži!

Eli boli na jeseň diagnostikované metastázy na pľúcach a jej zdravotný stav sa náhle veľmi zhoršil. Rodina to však nevzdáva, obklopuje ju aj naďalej neskutočnou láskou, obetavosťou a starostlivosťou, všetci sú rozhodnutí urputne bojovať s chorobou. Verím, že podobne to prežíva i samotná Eli, na fotkách pôsobí trošku unavene, ale je to isto len preto, že nie je zvyknutá na modelkovské sebavedomé vystupovanie. Nech bude výsledok boja akýkoľvek, má v nich úžasnú rodinku a tá ju podrží a nenechá napospas ako pôvodný majiteľ.

Aby im v budúcnosti zostali krásne spomienky i v rodinnom albume, rozhodli sa, že musia zaplniť medzeru a doplniť ho krásnymi spoločnými fotkami.

____________________________

PS: ELI sa cca za 2 týždne po fotení, veľmi zhoršil stav, nádej na zlepšenie nebola žiadna, jej bolesti sa stupňovali. Majitelia preto po dlhom zvažovaní zvolili namiesto jej ďalšieho trápenia radšej odchod za Dúhový most. Spi sladko maličká, tam Ťa už nič nebolí!

WBG_0020 eli2 WBG_0025 eli WBG_0048 elicollage eli064