Majme srdce 2016

 

uvodna strana kalendar 2016

Stolový kalendár na rok 2016, ktoré vydalo občianske združenie  MAJME SRDCE, zaoberajúce sa pomocou a záchranou týraných a opustených zvierat, hlavne v Bratislave a okolí, prevádzkuje aj záchytnú stanicu v Malackách.

Bola som milo poctená, keď do kalendáru vybrali fotky nimi zachránených psíkov, ktoré som v roku 2015 fotila.

Úvodná fotka je poctou pre dnes už nebohú Aminku, ktorá v dočaske u predsedníčky tohoto združenia – Magdy, strávila len niekoľko týždňov. Našli ju totiž veľmi neskoro, mala neoperovateľnú rakovinu lymfatických uzlín, ktorú pôvodný majiteľ úplne odignoroval. Jej utrpenie sa dalo len oddialiť a zmierniť. Všetci, kto ju poznali, volali ju veveričkou z „Doby ľadovej“, výraz jej milej tváričky a oddanosť ju úplne k tomu predurčovali:) Aminku som fotila na začiatku roka a už vtedy sme vedeli, že asi dlho medzi nami nepobudne.

Ďalších 12 psíkov, pre jednotlivé mesiace roka, vyberala Magduška spolu s priateľom. Ku každému psíkovi je pridané jeho meno, aj krátky popisok o ňom a jeho príbehu, ktorý umocňuje celý charitatívny počin združenia.

V priebehu mesiaca december si kalendár mohol zakúpiť každý, kto prejavil oň záujem, a to prostredníctvom vebovej stránky www.majmesrdce.sk

uvodna strana kalendar 2016 kalendar majme srdce psiky_foto golejova