Darčeková fotoknižka

 

V doplnkovej ponuke k mojim fotoslužbám, od tohto kalendárneho roku, pribudla i Darčeková fotoknižka formátu A6, ako menšia verzia klasickej fotoknihy a jej cenovo výhodnejší ekvivalent. Pritom klasickú fotoknihu plne zastúpi, ako po obsahovej i kvalitatívnej stránke. Listy darčekovej fotoknižky majú lepenú väzbu, vonkajší obal je z fotopapiera. Má optimálne rozmery pre uskladnenie v malých priestoroch, aj pre jednoduché prenášanie v dámskej kabelke. Popritom veľkosť vložených fotografií, vo formáte knižky 15×15 cm, postačuje pre ich adekvátnu estetickú prezentáciu.

Fotografie sú vyhotovené klasickým chemickým procesom RA-4 na profesionálnom fotopapieri KODAK ENDURA SUPRA. Proti bežnému poškodeniu, povrchu obalu knižky i jej listov, slúži povrchová úprava lakovaním.

—————————————————-

Darčeková fotoknižka – fotografické ukážky  jej väzby a  hrúbky listov, ako aj knižky samotnej,  formátu knižky, vnútorného usporiadania obsahu

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.