Boudoir a glamour

 

Chcete prekvapiť svojho priateľa, nastávajúceho, alebo manžela súborom vkusných fotografií v spodnej bielizni v duchu snímok z pánskych časopisov? Hľadáte menej všedný narodeninový darček, alebo dar k Vianociam, Valentínovi, na oživenie vzťahu, po radikálnom schudnutí, plastickej operácii, alebo si len sama  pre seba chcete urobiť radosť? Ak odpoviete na jednu z týchto otázok slovom „Áno“, potom je tu pre Vás „Štýl Boudoir!“.

Vo fotografii sa „Štýlom Boudoir“ označujú krásne sexi a zmyselné fotografie ženy, obvykle čiastočne oblečenej alebo v spodnej bielizni. Najčastejším miestom pre vznik takých záberov je spálňa, ateliér fotografa alebo luxusný hotelový apartmán. V minulosti bol tento štýl fotenia zaznávaný, a preto neprávom zabudnutý. V posledných rokoch ho, ale svetoví fotografi, opäť objavili, a začína naberať na väčšej žiadúcnosti. Z každého záberu na ženské telo má na diváka dýchať kúsok zmyselnosti a jeho krásy. Zároveň mu má ponechať  v mysli aj priestor pre vlastnú predstavivosť a fantáziu. Úlohou fotografií pre zrelé ženy je zase ukázať, že jej telo, ktoré muž neustále miluje, je rovnako krásne, ako bolo v čase mladosti, či vo svadobný deň, a že žena svojím zjavom môže aj naďalej konkurovať modelkám zo stránok mužských magazínov.

Pomenovanie boudoir (čítaj budoár) pramení z pôvodného historického označenia v architektúre, kde sa týmto pojmom označoval súkromný apartmán, izba dámy, určená pre jej kúpanie, obliekanie, neskôr aj dámsky salón ( http://en.wikipedia.org/wiki/Boudoir )

fotky pre zrelu zenu 002 008

024b 014 010

033 042 043

036 046 043

014 011 neglize hotelova izba dama

Malá ukážka záberov v štýle „Svadobný  boudoir“>>

Ak máte záujem o podobné fotky, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

 Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.