Narodeniny Lucky a Nema

Tento rok, 21.februára, Lucka s nami oslávila svoje, v poradí už 3.narodeniny, presne tak ako sa riadne na oslávenca patrí, nechýbala ani sacher torta s troma sviečkami. Ako jej chutila sa však od nej nedozviete, veď mačkám takáto strava nechutí. Musíte sa na to spýtať Petra, jej obľúbenca a pána a v jednej osobe, ako aj jej hlavného šéfkuchára a ochrancu. O rok mladší Nemo sa k oslávencovi  pridal až o mesiac neskôr (8.marca).

„Sibírky“, ako slangovo volajú toto plemeno, dospievajú práve v treťom roku. Plne sa nám toto tvrdenie od odborníkov potvrdzuje. Z Lucky sa odvtedy stala rozvážna dospelá mačacia dáma. Na Nemovu dospelosť si ešte rok počkáme. Dovtedy musíme tolerovať  jeho občasné pubertálne nálady, menší záujem o ľudskú spoločnosť, akúsi nedotklivosť, ale aj nehynúci apetít k surovému hovädziemu rezníku, ako predjedlu, a dojedanie večere určenej pre  Lucku :))))

Spolubývanie s nimi je však celoročným krásnym zážitkom a radosťou zároveň. Presviedčame sa o tom každý, každučký deň :) Fotografie tejto „správnej dvojky“ hovoria samé za seba. Niekedy máme dojem, že obaja sú si dokonale vedomí vlastnej krásy a jedinečnosti, ako aj toho, že sú mačkami fotografov. Samé od seba poznajú tie správne grify pre pútavé komerčné pózy, hoc len do súkromného albumu :).

Ak máte záujem o podobné fotky, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Ponuka fotenia:

A) Ponuka platených foto služieb  (viac informácií nájdete tu)

B)  Fotografovanie bez nároku na honorár (viac informácií nájdete  tu )

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.