Real Estate Conference

 

Reportážnu fotografiu nazývajú odborníci aj dokumentárnou fotografiou. Jej úlohou je zachytiť jedinečné životné momenty, ako zo súkromného, spoločenského, ale aj firemného života. Patria sem svadby, oslavy narodenín a jubileí, krsty, birmovky, maturity, promócie, ale aj  spoločenské stretnutia a udalosti, konferencie, plesy, firemné večierky, školenia, športové podujatia…

Pri tomto druhu fotografie, okrem zadokumentovania sledu podstatných dejov a udalostí, zachytávam všetky drobne detaily, či emócie ľudí, a pritom pôsobiť nenápadne , akoby neviditeľne, nezasahovať do priebehu celého aktu, a poritom byť všade a mať všetko zachytené pre následné archivovanie samotného objednávateľa.

Každému záberu sa snažím dodať niečo, čo v konečnom dôsledku vytvorí z fotografií zaujímajú a obohacujúcu prezentáciu, aby spomienka na danú udalosť každého diváka nielen hneď zaujala, ale ostala pamiatkou aj o niekoľko desaťročí.

Ak máte záujem o podobné profesionálne zábery z akcie organizovanej vašou spoločnosťou, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Ponuka fotenia:

A) Fotografovanie s nárokom na honorár

B)  Fotografovanie bez nároku na honorár (charitatívne a benefičné akcie, novozaložené firmy, a pod.)

Viac informácií o ponuke fotografovania pre firemných klientov nájdete tucenník pre manažérske fotenie


Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.