Budúce maminky-nevesty

 

Niekedy bežný život, či sám osud, zariadi okolnosti okolo plánovanej svadby a jej termínu inak, ako bol pôvodný zámer.

Napriek takýmto náhlym zmenám  ale viem, že neveste to na kráse neuberie. Práve naopak, materstvo jej pridá na pôvabe a nehe. Veď posúďte sami!

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.

 

Rady a informácie, ale i odpovede na otázky, ktoré sa týkajú svadby a všetkého čo s ňou súvisí, nájdete v kategórii s názvom “Bedeker pre nevestu”

Vo svadobnom bedekri je jeden článok  s názvom  BUDÚCA MAMINKA NEVESTOU  špeciálne venovaný nevestám tehulkám.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Zaujímavý tip pre fotenie:  FOTOGRAFIA BUDÚCEJ MAMIČKY

fotografia pre buduce mamicky tahulkaMilé budúce mamičky, tehuľky,

chcete mať pútavé spomienky na svoje tehotenstvo alebo novonarodené bábätko? Chcete mať zaujímavé fotografie ako modelky zo strán časopisov zaoberajúcich sa svetom módy, alebo určených pre mamičky? Chcete mať zábery na svoje telo nielen cez objektív partnerovho fotoaparátu, ale priamo od profesionálneho fotografa?  Alebo ste až počas svadobných príprav dostali krásnu a vzrušujúcu správu, že onedlho budete maminkou a teraz máte mierne obavy zo svadby alebo svadobného fotenia? Foťte sa s nami, hoďte starosti za hlavu, staňte sa pre jeden deň skutočnou modelkou!

Viac inšpiratívnych  fotografií nájdete v záložke BUDÚCE MAMIČKY A RODIČIA

Informácie k cenníku  CENNÍK PRE NEKOMERČNÉ FOTENIE


 

 

svadobné foto, fotenie, fotenie svadieb, svadobný fotograf, svadba, foto svadba, fotky svadba,  fotograf na svadbu, fotograf, svadobny fotograf, fotografka, foto svadby, fotografovanie, svadobné fotografie, svadobna fotografia, svadobná fotka, svadobne fotky, fotokniha, foto kniha, fotoalbum, svadobne albumy, svadobny album, svadobna foto kniha, kontakt na svadobneho fotografa, digitalna fotografia, svadobná fotografka Blanka Golejova, svadobny fotograf Blanka Golejova, foto Golejova, photo Golejova, wedding, photo wedding Golejova, kontakt, photo, novinky, svadobny den, svadobne pripravy,  svadobny obrad hrad Cerveny kamen, svadobna hostina, recepcia, reportaz, svadobny exterier, svadobny interier, fotograf Bratislava, profesionalne foto, reportazne foto, svadobna kytica, svadobne prstene, svadobny uces, svadobne auto, svadobne detaily, svadobne saty, svadobne topanky fotenie v Bratislave,  svadobne foto tehotnych, tehotna nevesta, nevesta buduca mamicka, tehotenske fotografie, tehotenske svadobne saty