Naše svadby 2012

Kalendárny rok 2012, ale súčasne od apríla do novembra i svadobný, je a bude pre mňa i manžela Petra, vcelku zaujímavým a rozsiahlym profesionálno-pracovným rokom, zameraným hlavne na svadobnú, portrétnu a reportážnu fotografiu. Ako prejav vďaky, za dôveru, ktorú do našich rúk a fotoaparátov vkladajú naši klienti, sme práve pre nich v tomto roku pripravili niekoľko foto noviniek, ktoré dostanú pribalené k svadobným balíkom našich profesionálnych foto služieb, ako milú, a vôbec nie malú, pozornosť od nás.

Dokonca sa nám podarilo, napriek neustálemu zvyšovaniu okolitých cien udržať si minuloročné ceny za naše služby na rovnakej hranici, ak nerátam zvýšenie nákladov na dopravu mimo miesta pôsobiska, ktoré zavinili ceny ropy na medzinárodných trhoch.

Na oplátku nás zase naši klienti priebežne príjemne prekvapujú svojimi požiadavkami na pôsobivé miesta fotenia, málo „okukané“ zákutia nielen zo Slovenska, netradičné miesta pre svadobný sobáš, čarovné, vzdušné, presvetlené a vkusne zariadené kaštiele, paláce, hotely alebo reštaurácie, v ktorých je potom radosť pohybovať sa a fotiť.

A čo je hlavné, každým rokom máme čoraz viac párov so správnym zmyslom pre humor, zvýšeným dôrazom kladeným na svadobné detaily i celok, nadštandardne vycibreným vkusom pre svadobný imidž a vizáž  – čo je obzvlášť v tomto roku doslova nadpriemerným javom.

 

Preto veríme, že ponúkané prezentované kolekcie tohoročných svadobných upútavok, svadobných prezentačných albumov, i zhotovených fotokníh, po zrealizovaní fotenia a spracovaní materiálu, zaujmú každého diváka, oči najbližšej rodiny nenechajú suchými a budú rajom aj pre nezainteresovaného náhodného priaznivca svadobnej fotografie, pritiahnu, nadchnú a očaria zároveň.

 

svadobny fotograf GolejovaKde všade sa tento rok zúčastníme tých najkrajších, najveselších, najdojemnejších a najvrúcnejších chvíľ, čarovných svadobných okamihov, svadobných obradov a svadobných hostín?

Okrem dôverne známej a preferovanej už tradičnej historickej i modernej Bratislavy (s obradmi v Primaciálnom a Zichyho paláci, v Dóme sv. Martina, Blumentáli, Modrom kostolíku, Karlovej Vsi, Ružinove, ..) a jej najbližšieho okolia, strávime pracovné soboty v Záhorskej Bystrici, Stupave, Marianke, Borinke, Lozorne, vo Vajnoroch, Čiernej vode, Moste pri Bratislave, v kaštieli Tomášov, ale aj v neďalekom Senci, Pezinku, či Modre a v čarovnom prostredí  Zochovej chaty…

Bude nám potešením fotiť svadby i na čarokrásnych Pieninách, na miestach Červeného kláštora, po ktorých chodil svojho času i mních Cyprián, v srdci  našich ľúbezných a drsných Tatier, v malebnom Ždiari, v Kežmarku, Tatranskej Lomnici, ale aj na brehu Dunajca, či Dunaja, na hrádzi v Čilistove a Šamoríne, v Dunajskej Strede , v Chateau Amade kaštieľ Vrakúň, v kaštieli ART hotel Tomášov, ako aj v kaštieli Hotel Tartuf  Beladice, v  historickom prezidentskom kaštieli v Topoľčiankach, v starobylej Nitre a na Zobore,  v kaštieli Oponice, v Zlatých Moravciach, Topoľčanoch a Brodzanoch, na brehu kúpeľného mesta Piešťany, v jeho Kursalóne,  v neďalekých  Krakovanoch

A opäť, ako každý rok, pobudneme niekoľko dní z roku aj za hranicami nášho štátu (v Rakúsku, v Čechách i na Morave) – ako v historickej  a romantickej Prahe, na čarovnom zámku Trója, vo vychýrenej  Viedni, zbehneme i do zábavneho centra v Pratri,  pofotíme niečo i v Hainburgu a Kitsse, ale aj na brehy Neusedler See jazera.

Aspoň jednu svadbu s vychutnáme v čarokrásnom letnom sídle Márie Terézie v SCHLOSSHOF-e,  a navštívime i niekoľko miest  kraja vyznačujúceho sa  kvalitnými vínami – Burgenland. Nezabudneme ani na Maďarsko, či úchvatnú malebnú Moravu

 

Aké netradičné a nečakané prekvapenia pre nás pripravila „pani jeseň“ a naši klienti?

V septembri si, okrem klasických slovenských svadieb, vychutnáme aj romantickú svadbu na brehu Stredozemného mora, ktorú spojíme, vďaka skvelému svadobnému páru i s malou oddychovou dovolenkou.

 

Na tento moment sa už od skorej jari doma veľmi tešíme, a preto veríme, že toto bude jedna z tých  NAJ svadieb tohoročnej svadobnej sezóny! Našťastie horúčavy na Rhodose  na jeseň už budú zažehnané, more bude ale ešte teplé a azúrové, obloha modrá, vzduch príjemný vlhký, prostredie kúzelné a tak  spolu s antickými gréckymi, byzantskými, stredovekými a tureckými pamiatkami „ešte neporušenými“ a dostupnými, vytvoríme spoločne čarovnú kulisu pre tie najzaujímavejšie, najdojemnejšie a najromantickejšie okamihy zo života dvoch zaľúbených, ktorí si toto miesto vybrali za to svoje svadobné.

styl svadobneho fotenia trash the dress  fotenie svadby pri mori  svadobne fotenie v mori

Tak hurá na slovenskú svadbu v gréckom antickom štýle, s nevestou a jej výzdobou v štýle vintage,  ukončenú kúpaním v mori a prechádzkou starobylými uličkami starodávneho mesta Rhodos a Lindos!!!

 

„DO SVADBOVANIA milí naši zákazníci, klienti, snúbenci, zaľúbenci,  priatelia, priaznivci, alebo len tradiční milovníci kvalitnej netradično-tradičnej a pôsobivej svadobnej fotografie s nádychom romantiky, vkusu a noblesy!!!!“

VIDÍME SA MOŽNO PRÁVE NA JEDNEJ Z VYŠŠIE SPOMENUTÝCH SVADIEB :))))

Vaši oddaní fotografi Blanka a Peter GOLEJOVI

 

PS: Ak sa chcete pridať k nekončiacemu niekoľkoročnému radu našich spokojných klientov, ak Vás naša jednotlivá alebo aj spoločná  práca zaujala, alebo máte jednoducho len chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk alebo neváhajte použiť aj  telefonický kontakt.

…A VAŠE SNY SPOLOČNE PREMENÍME NA SKUTOČNOSŤ!

————————————————————————————

Január 2013:

A ako dopadla naša bohatá svadobná FOTO sezóna roku 2012?  Zistíte nielen podľa prezentovaných svadobných albumov, z referencií od samotných svadobčanov, ale aj v TOP FOTO výbere z roku 2012

————————————————————————————-

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.