Rande Soňa a Marek

 

snubenecke fotografie

Počas jedného z májových víkendov vznikla séria pôvabných fotografií mojich budúcich klientov, ako malá príprava na ich veľkú svadobnú premiéru, ale aj generálka spolupráce s fotografom :)

Obaja hlavní aktéri boli maximálne pohodoví, bezprostrední a usmievaví – presne tak, ako som si to s nimi predstavovala. Verím, že sa finálne fotky budú páčiť nielen im samotným, ale každému, kto si ich prezrie. Dýcha z nich radosť zo života, optimizmus, krása a ich spoločná láska. Nektoré sú ladené v duchu módnej fotografie, iné zase ako citové a náladové zábery, tak, aby boli príjemnou ochutnávkou a prezentáciou toho, že spoločnými silami, a za intenzívnej spolupráce s fotografom, sa dá docieliť s fotenými objektmi, to čo inokedy dokážu len skúsení modely – profesionáli. Soňa, Marek vďaka za Váš  čas a vynaložené úsilie. Padlo to všetko na úrodnú pôdu  a zábery s Vami sú skvelé!:)

Svadobný album sa nachádza TU

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.