Wedding Boudoir

Ak chcete aj vy prekvapiť svojho nastávajúceho manžela súborom decentných fotografií v spodnej bielizni alebo aj v svadobných šatách, v duchu snímok z vkusných pánskych časopisov, neváhajte!

Podobné zábery môžu vzniknúť  už počas spoločného svadobného fotenia :)

 

Vo fotografii sa „Štýlom Boudoir“ označujú krásne sexi a zmyselné fotografie ženy, obvykle čiastočne oblečenej alebo v spodnej bielizni. Najčastejším miestom pre vznik takých záberov je spálňa, ateliér fotografa alebo luxusný hotelový apartmán.
V minulosti bol tento štýl fotenia zaznávaný, a preto neprávom zabudnutý. V posledných rokoch ho, ale svetoví fotografi, opäť objavili, a začína naberať na väčšej žiadúcnosti. Z každého záberu má na diváka, zo zobrazovaného ženského tela, dýchať kúsok zmyselnosti a krásy. Zároveň mu má ponechať  v mysli aj priestor pre vlastnú predstavivosť a fantáziu.

Ponuka pre fotenie v klasickom štýle boudoir.

Pomenovanie budoir (čítaj budoár) pramení z pôvodného historického označenia v architektúre, kde sa týmto pojmom označoval súkromný apartmán, izba dámy, určená pre jej kúpanie, obliekanie, neskôr aj dámsky salón ( http://en.wikipedia.org/wiki/Boudoir )

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.