K&L, Rhodos Lindos a pláž

Koniec tohoročného septembra, strávený na gréckom ostrove Rhodos, bol ako stvorený pre Kamillku a Lukyho i ich plány okolo romantickej svadby pri kaplnke Agia Sophia, stojacej na úpätí skalného brala vo Faliraki. Ich spoločné predstavy a sny o zaujímavom exteriéri, ako aj následná realizácia, v dávnom Afroditinom chráme na vrchole starobylej Akropoly v očarujúcom historickom meste Lindos bol už v rukách nás  svadobných fotografov. Popri tom sme s nimi stihli aj skvelé podvečerné fotenie ukončené kúpaním v mori, v duchu „Trash the dress“ na Ladikou pláži pri legendárnej zátoke Anthony Quinna.

Predsvadobné fotenie v exteriéri tohto čarovného ostrova „Rande Kamilla & Lukas“

dvojnícka herecky Veskrnovej a manzelky prezidenta CR HavlovaNevesta Kamilla bývajúca v UK akoby „z oka vypadla“ českej herečke a manželke bývalého prezidenta ČR Dagmar Veškrnovej Havlovej

Ak Vás moja práca zaujala, a máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, z mojej webovej stránky sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.