Wedding Trash the Dress

 

Na tomto mieste ponúkam čitateľom výber najzaujímavejších záberov z posledného obdobia, kde hlavnými aktérmi boli „moje“ nevesty v netradičnom prostredí a v netradičných situáciách v štýle modernej fotografie, tzv. „Wedding trash the dress“, vo voľnom preklade niečo ako „šaty po fotení sú vhodné už len do koša“ (niekoľko prospešných informácií o tomto modernom štýle fotenia, čo mu predchádza a aké nároky kladie na prácu fotografa i na snímané objekty,  nájdete v tomto článku).

Zväčša oni samé boli tými, ktoré prišli s nápadom, alebo prijali môj návrh na podobné zábery, a odhodlali sa  spoločne so mnou nafotiť, na slovenské pomery, niečo menej typické, a to už počas ich svadobného dňa, alebo krátko po svadbe. Posúďte, ako sa, mne alebo manželovi Petrovi, podarilo preniesť do výsledných fotografií, ich sny a predstavy.

Možno práve jedna z vás, ktorá v súčasnosti číta tieto riadky bude ďalšou z radu „mojich“ budúcich neviest, ktorá odmietne zabehaný svadobný stereotyp, chce byť inou – netuctovou nevestou, so zaujímavými fotkami i budúcimi spomienkami, od ktorých ju budú mnohé z jej kamarátok odhovárať, v duchu následne i závidieť, lebo ony samé na také niečo nenašli odvahu, čas, chuť i odhodlanie…

 

Ak vás podobné zábery očarili a inšpirovali a zaujali, máte chuť zažiť skvelý deň s profesionálnym fotografom, napíšte na mail blanka@golejova.sk . Dohodneme spoločné stretnutie, porozprávame sa o vašich predstavách a plánoch, pripravíme jedinečný a úžasný scenár fotenia i jeho realizáciu.

Staršie zábery s mojimi klientmi nájdete v albume s názvom Trash the Dress

—————————————————————–

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu, nielen priložených fotografií, sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu i fotografií.