Monika a Miloš Bratislava

Aj zimná svadba máva svoje čaro. Ja ako fotograf, patrím skôr k letným typom, chladu a foteniu v ňom sa vyhýbam. O zmene môjho náhľadu ma ale každoročne presviedčajú podobné fotenia. V ten deň síce vonku svietilo slniečko, zároveň však zúril i riadny mráz, ktorý by novomanželom zabránil dlhodobejšiemu foteniu s ľahkosťou, ako tomu bolo v tú sobotu. Vo zvolenom interiéri sme sa však všetci cítili veľmi príjemne, čoho dôkazom sú aj výsledné zábery.  V expozícii medzi designovým nábytkom malo predpremiéru i malé prekvapenie pre svadobčanov –  prvý manželský tanec, pripravený s choreografiou skvelého tanečného majstra Mateja Chrena.

Výber lokality pre fotene bol v kompetencii samotnej nevesty. Tá mala už počas plánovania svadby  jasnú predstavu o svadobných  fotografiách. Rôznorodý, farebne pestrý a zaujímavý interiér tak plne súzvučil s jej predstavami, i životným štýlom oboch mladomanželov, a dopomohol im uvoľniť sa i spolupracovať. Vo mne zase vyburcoval enormný elán pre fotenie a jeho kreativitu.

Fotograf: Blanka Golejová, Peter Golej junior

Postprodukcia, spracovanie a retuš záberov: Peter Golej

———————————————————————————–

Za skvelú spoluprácu patrí vďaka, ako samotným mladomanželom, môjmu synovi Peťovi Golejovi ml., ktorý sa skvelo zhostil úlohy sekundárneho fotografa, tak aj designovému štúdiu v Bratislave, kde sme fotenie zrealizovali.

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.