Fotenie vo vode

 

10 trash the dress

Trendový moderný štýl fotografie tzv. Trash The Dress (vo voľnom preklade ako šaty na zničenie), ktorý v sebe nesie prvky štýlu módnej a glamour fotografie, som mala v pláne nafotiť už dávno. Až toto leto mi môj veľký sen splnila úžasná mladá žena Maťka.

Než sme však v horúci podvečer prišli až k tejto fáze náročnej foto produkcie, náhle sa zmenilo počasie, obloha sa dramaticky zatiahla a začal duť silný vietor, čo na hladine vody vytváral obrovské a silné vlny. Priznám sa, aj ja som mala čo robiť, aby som do vody vliezla, a nie to, aby som k takému kroku presviedčala modelku. Tá sa však počasia nezľakla a hrdinsky zvládla ako nápor vetra, divé vlny i chladnú mútnu vodu. Jediné, čo som jej nedovolila, v súlade s pôvodné naplánovaným scenárom, bolo ponorenie do vody a zmáčanie celého tela.

Akonáhle sme skončili a priviezli sa domov, nad Slovenskom sa prehnala poriadna búrka:) Aj napriek nepriazni počasia toho podvečera naše zábery vyšli skvelo. Za to patrí veľká vďaka patrí aj Tebe, Martinka! Výsledok máte možnosť vidieť v tomto albume:)

Štýl fotenia Trash the dress je populárny aj medzi svadobnými pármi.  Čítaj viac tu>>

Ani rande fotky nemusia byť len fádne a strojené. Čo takto nezvyčajne vo vode?!
collage KJ1zamilovani v jazere

rande vo vode

snubenecke fotenie golejova

099

097 fotenie vo vode Golejova

062

rande fotky v rieke

leto voda rande

fotky vo vode

modelka vo vode

 

Na kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.