Jarka a Peter kaštieľ Tomášov

090

Za viac ako 10 rokov venovaných fotografovaniu svadieb som ešte nemala možnosť zažiť  takto prirodzený a zohraný svadobný pár, k akým nepochybne patrili Jarka s Peťom. Na spoločné fotenie prišli nielen pripravení, ale aj s vlastným,dôsledne naštudovaným, scenárom, nakoľko ich požiadavka znela: „netradičné, humorné fotky zo života v dynamickom, odviazanom štýle, aby boli na záberoch presne takí, akými ich pozná rodina a kamaráti“.

Spočiatku sme mali s mojim Petrom obavy, či sa nám to spoločne s nimi podarí, nakoľko podobných párov sme fotili už stovky, ale svadobný deň, stres a tréma urobili z ich pôvodných predstáv len chabé torzo a vloženie akčného, prirodzene vyznievajúceho, humoru zostalo len zbožným prianím. Keď k tomu pripočítame i krátke časové rozpätie – 1 hodinu v kaštieli, počas ktorej by sa iné páry len naštartovali, tak zábery s touto „dvojkou“ vyznievajú veľmi prirodzene a realisticky. Nezainteresovaný pozorovateľ neuverí, že obaja neprešli predchádzajúcim tvrdým hereckým tréningom a niekoľkonásobným opakovaním týchto fotených scén.


Pre kopírovanie, prenos a šírenie, alebo publikovanie priložených fotografií i textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.