Prvé výročie sobáša

 

IMG_0190 vintage sun

Manzelia 1 vyrocie sobasa

 

Fotenie s minuloročnými  klientmi – manželmi Veronikou a Petrom,  pri ktorom sa obaja doslova vložili do rúk fotografov, uvidíte na tomto mieste už čoskoro. Svoj talent mal možnosť predviesť i Peter ml.

Keďže pri fotení k 1. výročiu ich sobáša prenechali prípravy a plánovanie, scenár, výber lokality, rekvizít a doplnkov na mňa, uvolnili tak lavínu bezodnej fantázie, euforického nadšenia a kreativity, ktoré mi pri mnohých  iných foteniach nie sú umožnené, alebo ich z rôznych dôvodov musím v sebe potláčať. Ich rozhodnutím mi splnili neskromný umelecký sen, a to konečne zrealizovať aj romantické fotky v štýle vintage hýriace jemnými tónmi, závesmi, vankúšmi, háčkovanými obrusmi, pozlátenými rámami, čajovým servisom, štýlovým oblečením… Všetko okolo tak dostalo akýsi dobový rámec a historický charakter, ktorý tejto dvojici úžasne pristal.

Verím, že ja som zase na oplátku naplnila ich predstavu o spoločných záberoch a romantickom víkendovom  popoludní na miestach ich svadobného dňa. Peťo a Veronika, vďaka za krásny víkend!

Ich svadobný album nájdete>> 

Čakanie na  malého princa Adamka >>

Najkrajšie vyvrcholenie a pokračovanie ich lásky nájdete v nasledujúcom albume>>

 

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené ich žiadne kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie.

Ďalšie snubenecke-rande fotky: https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/snubenecka-fotografia/