Podnikateľka Slovenska

V priestoroch Café Reduta v Bratislave sa 17. decembra 2013 konal galavečer 14. ročníka prestížnej súťaže Podnikateľka Slovenska 2013. Počas slávnostného večera sa viac ako 200 pozvaných hostí dozvedelo nielen mená desiatich ocenených žien – úspešných slovenských podnikateliek a živnostníčok, ale tiež malo možnosť, vo videoklipoch a vytlačenom bulletine, uvidieť aj ich profesionálne imidžové fotografie, zhotovené práve pre túto slávnostnú chvíľu, ktoré pochádzajú z dielne známeho profesionálneho slovenského fotografa Peter GOLEJ.  www.fotograf-svadba.sk

Projekt Podnikateľka Slovenska každoročne vyhlasuje Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP), a je zameraný na rozvoj podnikania žien na Slovensku. Jeho hlavným cieľom je oceniť a vyzdvihnúť dôležité miesto žien vo sfére podnikania. Záštitu nad projektom aj tento rok prevzala manželka prezidenta SR, pani Silvia Gašparovičová.  Prihlásené podnikateľky súťažia v 3 kategóriách: Vynikajúca podnikateľka, Začínajúca podnikateľka a Úspešná živnostníčka. Pri ich výbere a hodnotení sa zúčastnil aj minister hospodárstva Tomáš Malatinský.

logo podnikatelka slovenska

Ocenené dámy a ich portréty

 Podnikatelky 2

Irma Chmelová – PROSENIOR, Bratislava. Predmet podnikania: malo a veľkoobchod s produktmi a službami pre seniorov. Prevádzkuje špeciálny portál s e-shopom pre seniorov.

Ivanna Čandová – Glandula Mystery s.r.o., Bratislava. Predmet podnikania: výroba, predaj a distribúcia výživového doplnku OLEJOVITA s aktívnym organickým jódom na trh slovenskej republiky.

Martina Vyskočová – MV Akadémia, Rovinka. Predmet podnikania: vzdelávanie a rozvoj ľudských zdrojov v oblastiach IT, marketingu, financií, HR, soft skills formou interných či otvorených školení a teambuildingov na celom území Slovenska.

Podnikatelky 3

Marta Slosarčiková – Medex, Malinová. Predmet podnikania: výroba tradičných ručne zdobených perníkov. Svoje výrobky vyváža aj do zahraničia.

Helena Vožňáková – Art diela, Vranov nad Topľou. Predmet podnikania: predajňa umeleckých diel regionálnych profesionálnych i amatérskych autorov. Vlastní predajnú galériu výtvarného a remeselného umenia.

Katarína Hulková – Katu-Hula, Poprad. Predmet podnikania: umelecká šperkárka – venuje sa tvorbe umeleckého šperku, na výrobu ktorého používa vlastnú zliatinu šperkárskeho cínu. Cín je antialergický.

Podnikatelky 1

Katarína Čičmancová – NUMERO, Bratislava. Predmet podnikania: vzdelávanie a poradenstvo vo sfére vzdelávania, poradenstva a motivácie. Organizuje školenia a kurzy pre širokú verejnosť. Jednou z oblastí jej podnikania je profesná numerológia a osobný rozvoj.

Kornélia Dimičová – Pekáreň NELA, Nové Zámky. Predmet podnikania: výroba a predaj pekárenských výrobkov a jemného pečiva.

Erika Obdržálková – AAA-agentúra EUROPE HOUSE, Bratislava. Predmet podnikania: prekladateľská činnosť všeobecných i odborných textov z a do všetkých európskych jazykov a čínštiny.

Ružena Dlhá – Zamagro Plus s.r.o., Spišská Nová Ves. Predmet podnikania: výroba organického hnojiva z ovčieho hnoja ako vedľajší produkt z chovu oviec – maštaľný hnoj. Spracúva a vyrába z neho 100 % organické hnojivo jediné svojho druhu v Európe.

 

Pre kopírovanie, prenos, šírenie, alebo publikovanie akejkoľvek časti textu alebo priložených fotografií sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona, a je to možné len po písomnom súhlase autora textu.