Oblečenie a rekvizity

 

01_fotenie s tutu sukna_Golejova 02_baletka sukna tutu fotograf Golejova 03_rockeri gitara husle klavir pistala_Golejova 04_kovboji a indiani v atelieri_Golejova 05_krali princovia rytieri muskatieri 06_oslava klauni sasovia_Golejova 07_pre dievcata rekvizity_Golejova 08_princezne vily babiky dievcata_Golejova 09_rozpravkove postavy v atelieri 10_anjeli a certi_fasiangy Golejova 11_namornici lodnici pirati_Golejova 12_policajte a rebeli_Golejova 13_soferi letci piloti 14_sportovci futbalisti Golejova 15_kuchari a kuchtici_Golejova 16_narodeniny oslava torta atelier_Golejova 17_folklor tematika fotenie deti_Golejova 18_Velkonocne foto deti v atelieri_Golejova 19_fotenie k Valentinovi_atelier Golejova

netradicne oblecenie na fotky

pozadie pre profi fotenie

Aby fotografie vašich detí boli iné, netradičné, zaujímavé, často nestačí len dobrý výber miesta, krásne dieťa a optimálne svetelné podmienky. Ich čaro dotvorí aj netradičné, pestré, vhodne farebné a zaujímavé oblečenie i skvelý nápad fotografa naviazať k oblečenie i rekvizity.

Ako sa mi to darí, môžete vidieť v albumoch detičiek, ktoré som fotila. Pokiaľ boli rodičia náklonní k mojim nápadom a návrhom, súhlasili s oblečením, ich deti majú pútavejšie fotografie, ktoré zaujmú viac ako fotografie poňaté výslovne klasicky v bežnom dennom oblečení a vo fádnych farbách a materiáloch. Fotografovi sa tiež môže stať, že námet fotenia, ako oblečenie detí musí zrealizovať podľa ich výslovného želania, s ktorým nemusí byť vždy stotožnený, a záber je už na hrane vkusu a estetiky. Ako teda novorodencov a detičky obliecť? Niečo málo pre inšpiráciu z mojich súkromných zásob vytvorených zväčša svojpomocne doma na šijacom stroji alebo háčkovaných čiapočiek zakúpených od šikovných mamičiek.

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené žiadne kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie.