Materská škola fotenie

Nielen dospelí, ale aj malé, či väčšie detičky, si zaslúžia mať v rodinnom albume peknú spomienku. K jednej z nespočetných možností patrí spoločné fotenie detí v materských, základných a stredných školách, pri príležitosti ukončenia školského roku.

Spolu s manželom, ako dlhoroční profesionálni fotografi pracujúci aj s deťmi,  sme zástancami estetických, vkusných, živých a zároveň i menej tradičných záberov určených práve deťom. Tieto fotografie pani učiteľkám postačí už len poskladať do školského tabla, pridať názov školy, triedy, mená detí, školský rok, a následne vystaviť na oči verejnosti. Takéto tablo pôsobí slohovo čisto, bez zbytočnej prezdobenosti a gýčovitosti. Je tou najlepšou vizitkou, propagáciou i pýchou každého školského zariadenia na Slovensku, či už v jeho veľkomeste, alebo maličkej obci.

collage006

Fotenie s nami je pre deti zážitkom, nielen preto, že fotografovanie sa koná iba raz za rok, ale aj pre jeho nevšednosť a atraktivitu. Pre nás je samozrejmosťou, že prídeme priamo za nimi aj s prenosným foto štúdiom, zaujímavým foto pozadím, a netradičnými kostýmami a rekvizitami, v ktorých nezaniknú, ale naopak, podčiarknu ich osobnosť i výnimočnosť tejto chvíle.

Samotnému foteniu zakaždým predchádza mailová i osobná komunikácia s riaditeľkou/riaditeľom školy, obhliadka miesta, dohovory o predstavách oboch strán, ale i samotná príprava, náčrt scenára dňa, zaobstaranie kostýmov. A to vždy v dostatočnom časovom predstihu pred samotnou realizáciou, tak aby sme v deň fotenia zbytočne nenarušili bežný denný harmonogram detí.

 .

Výber z májového fotenia v materskej škole

collage04 collage005

Fotografovanie realizujeme, podľa vopred odsúhlaseného harmonogramu, v dohodnutom dopoludní, v mieste MŠ /ZŠ /SŠ alebo na zvolenom zaujímavom mieste, či exteriéri.  Pre menšie deti tento deň znamená silný zážitok a udalosť, ktoré im utkvejú v spomienkach a vďaka odovzdaným fotografiám a CD zostanú tiež zvečnené doma v albume alebo na plátne obrazu.

.

Skupinové – triedne fotky tejto materskej školy

049 051 050

.

Priestory tejto materskej školy

collage02

collage03

.

Výber z júnového fotenia v materskej škole

.

Vianočné fotografovanie detičiek z MŠ

039

.

.

Ako fotíme v školských zariadeniach?
https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/materske-zakladne-skoly-fotografie/

.

.

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené žiadne kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie.