FOTO kalendáre 2014

Svoje jedinečné spomienky zavesené vo forme FOTO KALENDÁRA na stene alebo položené na pracovnom stole!

Každý deň v roku vám pripomenú krásne chvíle a emócie, ktoré ste prežili s osobami na fotografiách. Vhodné aj ako originálny a finančne nenáročný FOTO darček pre rodinu – mamu, starú mamu, babku, deti…  Námet pre foto kalendár je neobmedzený, vyberte si fotky: svadba, rande, deti, rodina, príroda… Z vašej strany postačí, napr. pre mesačný kalendár,  dodať 13 fotografií (12 + 1 na obálku) a označiť, ktorú fotografiu požadujete ku konkrétnemu mesiacu roka, pripísať počet kusov vybraných kalendárov, zvolenú veľkosť, a tiež, pre ktorý príslušný kalendárny rok chcete mať kalendár vytlačený.

Foto kalendáre dodávame preklápacie so špirálovou väzbou. Na výber z rôznych rozmerov (A5,A4,A3), so situovaním fotiek na šírku alebo na výšku, rôzne grafické šablóny a tiež ako mesačné, dvojmesačné, týždenné, s menami alebo bez mien, dátumami, poznámkami…, ale hlavne s výberom vašich vlastných fotografií. Dodanie do 15 dní po zaslaní do tlače. V rámci Bratislavy bez zvýšených nákladov na dopravu.

Kalendár pripravíme aj z fotografií, ktoré neboli zhotovené v našom foto štúdiu.

Kalendar 01

Stolový a nástenný kalendár predná strana

 

Na priložené zábery sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona. Bez písomného súhlasu autora fotografií nie je dovolené žiadne kopírovanie,  prenos, šírenie alebo publikovanie.

 

.

Ako fotím?

https://www.svadobna-fotografka.sk/category/fotogaleria/