Projekt Bruško 40tt

 

brusko a buduca mamicka

Seriál fotenia malého Nikolaska sa už nezadržiteľne blíži ku koncu. Zanedlho ho privítame vo svete nás dospelých. Práve v týchto dňoch sme absolvovali fotenie tesne pred pôrodom. Od januára, kedy sme sa pravidelne každé 4 týždne stretali, ubehli ako voda. Spolu sme strávili krásnych 7 fotení, počas ktorých sa medzi mnou a Nikolaskovými rodičmi vytvorilo úžasné puto. Vďaka nemu budú patriť do môjho života nastálo, akoby súčasť mojej rodiny. Počas nášho lúčenia mi zostalo veľmi smutno, že je už koniec a tieto krásne okamihy si budeme môcť pripomínať už len v spomienkach a cez naše spoločné zábery.

Najbližšie ma už bude čakať len posledná dôležitá úloha – nafotiť Nikolaskovi osobné portréty v prvých dňoch jeho života:) Zatiaľ v pôrodnici maminke želám ľahký pôrod a silu, krásneho zdravého syna, a všetkým stále a pevné zdravie a šťastie. Ostatné príde aj samé! Teším sa nich osobne!

Ako sme sa, už od zimy až do Nikolaskovho narodenia, spoločne stretávali s budúcou maminkou i ocinom a vytvorili Projekt BRUŠKO, máte možnosť vidieť vo fotoseriáli>>

Pre kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.