Fotenie Veľká noc 2015

Počas marcových dní 2015 rada privítam vo FOTO ateliéri rodinky s deťmi, so záujmom aj o tematické „VEĽKONOČNÉ FOTENIE“. Ateliér sa nachádza na Drieňovej ul. 34, Bratislava-Ružinov. Fotografovať v ňom je možné každý deň v čase medzi 10,00 až 20,00 hod. Na termín je potrebná mailová alebo telefonická objednávka, a to v predstihu min. 1 deň! Už teraz na vás čakajú pestrofarebné veľkonočné rekvizity (maľované veľkonočné vajíčka, huňaté ovečky a zajačikovia, vtáčiky, jarné kvetinky, farebné krhličky, lavičky, stoličky, debničky, truhličky,…).

Teším sa i na vašich domácich miláčikov, či už plyšových, alebo skutočných živých (psíkov, škrečkov, myšky, zajačikov…). U mňa majú prístup aj vaše domáce zvieratká, veď sú súčasťou vašich rodín, mnohé aj niekoľko dlhých rokov! Ateliér upratujem po každom jednom fotení.

WBG_0720Cenník je platný len pre toto tematické ateliérové fotenie, do konca marca 2015:

– Balík S 19€ / 1 dieťa!

– Balík M 29€ /1 alebo 2 deti

– Balík L 39€

– Balík XL 59€

FOTO balíčky sa od seba líšia: počtom súčasne fotených osôb (S – pre 1 dieťa, M – 1 alebo 2 deti súčasne, L a XL vhodné ako pre deti samotné aj pre rodiny), dĺžkou času fotografovania, náročnosťou práce, požiadavkami od samotných klientov i počtom odovzdaných záberov.

Pritom je počas fotenia potrebné zohľadniť aj vek detí, ich momentálnu náladu, súčasné psychické rozpoloženie, ako aj zvládnuté prvky výchovy a ich ochotu riadiť sa mojimi a rodičovskými inštrukciami (to sa týka hlavne detí vo veku do 3 rokov).

Pri cene prvého balíku je napr. odporúčaný čas pre fotenie 20 min až 1/2 hodiny hod a garantovaný počet 5 odovzdaných fotiek.

Pred samotným fotením je potrebné dohodnúť presný termín a čas fotenia telefonicky alebo mailom. Odporučím vám aj vhodné oblečenie. Prosím dodržať dohodnuté termíny i časy, pretože časový sklz, ktorý vznikne vašim neskorým príchodom, nemôžem akceptovať a posúvať ďalších záujemcov, prichádzajúcich do ateliéru po vás, na ich dohodnutú hodinu.

Všetky rodinky s deťmi od 1 mesiaca do 18 rokov sú vítané!

PS: Ak preferujete klasické portrétne fotenie detí, rodinky, dospelých, párov, svadobné fotky,  mám v ponuke aj tento štýl, stačí pozrieť moju FOTOGALÉRIU a Cenník pre súkromné osoby.

Blanka Golejová – detská a rodinná fotografka

WBG_0726

WBG_0847

WBG_0020

03fotenie psi velka nocvelka noc fotenie domaci milacik072

Pre kopírovanie, prenos, šírenie alebo publikovanie priložených fotografií a textu sa vzťahujú všetky ustanovenia platného autorského zákona.