Dedy

 

dedulo pov stav

Hendikepovaný vitálny psík Dedy našiel dočasnú opateru v Ivanke pri Dunaji, po tom, čo ho našli vyhodeného pri kontajneri až v ďalekom Námestove, na pokraji smrti. Bol zachránený doslova v poslednej chvíli a prevezený do KS so silným zápalom pľúc.

Dedynko je starý psík, vážiaci 5kg, vzrastom i vzhľadom pripomínajúci nemeckého špica. K tomu aj kardiak a akoby nemal dosť zlého nadeleného od osudu, chýba mu spodná časť prednej ľavej labky. Napriek osudu si užíva život v plnej miere. Hľadá domov, kde bude môcť v kľude a pokoji dožiť.

Počas fotenia sa mu asi najviac páčila promo rola kráľa Karola IV., ale pekne vynikol i ako ostrieľaný morský vlk – kapitán lode (škoda, ze som fajku zabudla doma). A to som pri plánovaní rekvizít ešte netušila, ze Dedy sa našiel pri Oravskej priehrade. Ale božský bol aj v kostýme anjela s krídlami, vtáčikmi a oblakmi:)

Celé fotenie si vskutku užíval. Súdim to podľa jeho výrazu, úsmevu a postoju tela, vedel pekne maskovať i chýbajúcu nožičku:)

Dňa 3.6.2015 – najúžasnejšia správa pod slnkom: „Dedulo našiel milovaný domov v Novom Meste/Váhom u skvelého mladého manželského páru, ktorý podobne doopatroval už staručkého psíka“.

Teším sa spolu s jeho opatrovníčkou Jankou!

WBG_0006WBG_0002WBG_0219WBG_0261WBG_0053 fbWBG_0071