Oslávte MDD v ateliéri!

Darujte svojim deťom k Medzinárodnému dňu detí nezabudnuteľný a neprehliadnuteľný darček v podobe „pracovnej“ návštevy môjho ateliéru :-)

Výstup z neho dostanete vo forme fotiek napálených na DVD.

Ak to už nestihnete počas osláv a najbližšieho víkendu, je možný aj posun fotenia, a to vďaka zakúpeniu „Darčekovej poukážky k MDD“, ktorú môžete odovzdať deťom v peknej obálke spolu s inými darčekmi počas sviatočných chvíľ. Deti tento poukaz,  spolu s vami, využijú neskôr. Jej platnosť je totiž nastavená na jeden mesiac po jej zakúpení.

Cenu poukazu (už od 25€/detské alebo rodinné fotenie) si môžete nastaviť podľa vašich predstáv, počtu fotiek, dĺžky času stráveného v ateliéri, alebo podľa vašim finančných možností.

plagat k MDD1

 

V ateliéri sa počas fotenia zahráme napríklad na námorníkov, lodníkov, pirátov, princezné, kráľov, kovbojov či indiánov, fotografov, hudobníkov, kuchárov,… a to všetko aj vďaka mojím kostýmom, rekvizitám i tematickým pozadiam:)

kolaz ku MDD

 

Môj útulný ateliér s množstvom kostýmov, tutu sukien, rekvizít a pozadí, v srdci Ružinova, máme spolu k dispozícii počas celého pracovného týždňa i cez víkendy od 10,00 do cca 19,00 hod.

Teším sa na vás, a hlavne na detičky na naše tematické fotenia k MDD, počas celého júna!

Blanka – detská a rodinná fotografka :-)

MDD plagat