Aika & Kate

 

Aika a Kate sú jedinečnými prototypmi, ktoré vyšľachtili v Zlatých Klasoch. Ak by sa o to pokúsil skúsený chovateľ nevydarí sa mu to takto skvelo:) Ja som ich nazvala čarovné ušane:):):)

Sú neskutočne milými a poslušnými psími dievčatkami. Rastú do krásy, v súčasnosti majú cca 5 mesiacov. V dospelosti z nich budú ozajstné psie kráľovné. Niekto z ich predkov bol buldočekom. Hoci podľa hlavy a ušiek sa to vôbec nezdá, ich telá, postoj nôh a celá konštrukcia je presná kópia toho buldočieho.

Nachádzajú sa v dočasnej opatere v skvelej rodine s troma deťmi a troma vlastnými psami. Majú sa tam bohovsky a rodinka je nesmierne ľúbi a rozmaznáva. Pritom sa učia všetkému, čo bude potrebné aby dospelý psík ovládal.

Ideálny stav by nastal, ak by sa našiel pre ne jeden majiteľ a do nového domova by odišli spoločne. Sú na seba naviazané a bude z nich skvelá dvojka.

Ak ste sa do jednej, alebo aj oboch fenočiek zamilovali, napíšte mi mail a ja váš kontakt posuniem starostlivým dočaskárom, ktorí najlepšie posúdia a rozhodnú o ďalšom, už len skvelom živote svojich zverenkýň.

————

Obom sa podarilo nájsť nový domov!

collage collage1 WBG_0671 WBG_0684a WBG_0730a WBG_0795a WBG_0815a WBG_0822a WBG_0828a WBG_0885a