Vianoce 2015

Aj zimné fotenia v roku 2015 budú venované deťom a rodinám. Môžete sa tešiť na nové pozadie so zasneženými stromami, plotom, kopou zaujímavých rekvizít a hračiek, ale aj detskými sánkami a lyžami. Chýbať nesmie ani tak prepotrebný sneh. Kto by čakal, že sa pri dotyku s rukami začne topiť, alebo budú z neho oziabať ruky, zostane sklamaným :-)

Prvé tohoročné mini  ateliérové „Vianočné fotenie“ už začiatkom októbra odštartovala malá modelka Katka.

01 sneh v atelieri

Na podobné, ale aj úplne odlišné zaujímavé zimné fotky sa môžu tešiť aj malí škôlkári z Bratislavy, i blízkeho a vzdialeného okolia, ktorým vhodné termíny už zarezervovali ich pani učiteľky :-)

Individuálne detské a rodinné fotenia realizujeme v dohodnutom dni a čase po dohovore s rodičmi, v našom ateliéri.

Skupinky detí či celé triedy detičiek (zo štátnych, súkromných materských škôl, základných škôl, detských a materských centier) riešime cez hromadné objednávky prostredníctvom kompetentných osôb.

Za detičkami z MŠ a ZŠ prichádzame obvykle v dopoludňajších hodinách (po desiatovej prestávke), prinášame so sebou prenosný profi ateliér, osvetlenie, rekvizity, vianočné pozadie, vhodné vianočné oblečenie…

Objednávky a rezervácie  voľných termínov v období november-december 2015, vybavujeme telefonicky ( +421 915 622 311 ) alebo prostredníctvom mailu ( blanka@golejova.sk ).

Tešíme sa na vás všetkých!

Blanka a Peter Golejovi

02 vianocne fotenie 03 vianoce fotky 04 fotograf vianoce rodina 05 ponuka vianoce fotenie 06 07 zimne fotky 08 sneh v bratislave 09 10