Basir

 

WBG_0072

Aj tento úžasný dobrák, ktorý bol týraný, vyhodený a nájdený v Zohore, hľadá svojho milovaného človek. Zahrnie ho  neskutočnou láskou, radosťou, obetou, … je ochotný položiť za neho i život. Pôjde za ním v dobrom i zlom, aj na koniec sveta!

Stretla som ho na fotení, je maznáčisko, milé, láskavé, nechal so sebou, mnou ako úplne cudzou osobou manipulovať, prenášať, usmerňovať, chytať jeho telo, i nohy, a to bez akéhokoľvek, čo len najmenšieho náznaku nervozity, agresie, zavrčania, štekotu, čo by iný psík na jeho mieste, isto urobil!

Je prototypom ideálneho psa, do bytu, domu, k deťom, dospelým i dôchodcom. Jedinou podmienkou je milovať ho, venovať mu čas, vychádzky, a vracať jeho nepodmienečnú lásku tou krásnou ľudskou láskou a pozornosťou!

Ak vás oslovil, kontaktujte OZ ZVEROKRUH mailom ( ozzverokruh@gmail.com ), alebo príďte za ním do KS Zohor, kde sa s ním môžete osobne zoznámiť. Garantujem vám, bude to láska na prvý pohľad, a to obojstranná!

Viac o krásnom Basirovi nájde na FB v jeho albume

—————

Dňa 22.10.2015 Basir odišiel do nového milujúceho domova. Stalo sa tak 9 dní po nafotení jeho profi portrétov. Je to neskutočná radosť nielen pre neho, jeho opatrovníkov, ale aj pre mňa samotnú. Takéto úžasné správy mi vždy dodajú sily a vieru, že moja dobročinnosť má zmysel. Satisfakciou mi je tiez vedomie, že som sa aj ja spolupodielala na krajšom živote zvierat!:)

WBG_0010 WBG_0002 Basirove smutne oci Smutny Basir

 

 

WBG_0018 WBG_0022 WBG_0025