Dedyho rodina

 

collage

Pamätáte si ešte na chorého a staručkého kardiaka, 3-nôžkového psíka Dedyho, ktorého zachránila Janka a priviezla až od Oravskej priehrady?
Fotili sme ho ešte minulý rok zjari, a ja som inštinktívne pre neho vybrala kostým kráľa. Bolo to osudové rozhodnutie, ktoré zanedlho zmenilo život tohto zúboženého a opusteného zvieratka, presne v duchu kostýmového fotenia. Jeho minuloročný album môžete vidieť
Od leta minulého roku sa má Dedy naozaj kráľovsky! Vlastní dom, veľkú záhradu, „papamobil“ pre rýchly a dlhý presun počas prechádzok, vzorných dvoranov – ratlíčku Lolitu a čivaviaka Brutusa a svojich „poddaných“ – Dominiku a Daniela, ktorí si ho adoptovali a v ich srdciach a domove sa naozaj stal kráľom i právoplatným členom rodiny.
Dominika mu dokonca zriadila i stránku na FB s príznačným názvom DEDY-DEDYNKO, kde pravidelne uverejňuje jeho aktuálne fotky, opisuje horúce novinky z jeho života a tiež zážitky s rodinkou, formou rozprávača Dedyho.
V tomto roku podporili OZ ZVEROKRUH a vydražili si darovaný poukaz na fotenie v mojom ateliéri. S radosťou Vám ich predstavujem:)

 

NIE JE NIČ KRAJŠIE AKO VIDIEŤ TAKÉTO KRÁSNE KONCE!

002 003 004 005 006 007 011 009 Dedy pes atelier 020 pes Brutus ratlik Lolita 053 023