Halloween fotky

 

01-halloween-bg

Keď prichádza jeseň a chlad, podľa kalendára sa hlásia i staré keltské sviatky, prenesené novousadlíkmi až do Ameriky. Európa ich znovuobjavila vlastne nedávno – hlavne v ponuke sortimentu obchodov a ich vo výkladov, na detských i dospeláckych oslavách, formou veselých i strašidelných kostýmov a masiek.

Veľmi opatrne sa udomácňujú aj medzi detičkami v ateliéroch, a ten môj nie je výnimkou, hoci rekvizít je dostatok:) Tak aspoň malá ukážka z októbrového mini fotení v ateliéri a v zámockom areáli daleko za Bratislavou.

02-halloween-atelier 03-strasenie-v-atelieri 04-bosorky-v-atelieri 05-tekvicky-v-atelieri 06-jesenne-sviatky-fotograf 07-americky-sviatok-bosorky 08-mala-carodejnica 09-carodejnica-klobuk-portret-bratislava

 

Pre zaujímavý e-shop v New Yorku sme fotili s modelkou Nelkou kolekciu čeleniek, hrebeňov a prestierania stolov aj s halloweenskou výzdobou. Ku koncu poobedia, ako odmenu, že hrdinsky vydržala viac ako iná dospelá osoba, dostala od nás darček – fotenie s tekvičkovo-strašidelnou tematikou.

Viac s touto rozkošnou bosorkou nájdete v albume Halloween v ateliéri

mala-bosorka-nelka

 

Aj chladný víkend, rosa, slnko schované za oblaky môže dodať fotkám správne zaujímavý nádych, presne taký, ako by mal vyzerať deň Halloween-u :) Tekvička bola požičaná, či zabudnutá pred miestom svadobnej veselice, poslúžila skvelo. Lea a Linda nadšené, my ostatní po 2-hodinovom fotení uzimení, ale spokojní, že do albumu rodiny pribudnú i jesenné fotky:)

10-tekvica-na-fotenie 11-halloween-v-prirode 12-vesele-jesenne-fotky 13-ako-sa-obliect-do-jesennej-prirody