VIANOCE 2016

 

Od 1.októbra až do 15.decembra 2016 rada privítam v našom FOTO ateliéri Bratislava-Ružinov, nielen rodinky s deťmi, ale každého záujemcu o tematické „VIANOČNÉ FOTENIE“. Fotografovať je možné každý deň (aj počas víkendov) v čase medzi 9,00 až 18,00 hod.

Pre deti sú k dispozícii viaceré zaujímavé foto pozadia s vianočnou tematikou a oblečenie: mikulášsko-anjelsko-čertovské, ale aj klasické slávnostné oblečenie i zaujímavé rekvizity.

Pri objednávke tematického Vianočného fotenia sa venujem len foteniu v „duchu Vianoc“. Preto ho v tomto období nekombinujem s iným druhom fotenia (klasické rodinné, portrétne, narodeninové, rozprávkové, halloween, a pod.). Výnimku môžem urobiť pri objednávke 60-minútového úseku, kedy sa dá ukrojiť z fotenia a vyhradeného časového priestoru pre prestavbu pôvodnej scény a pôvodných rekvizít, inštalovanie ďalších, ako aj prezliekanie fotených osôb do ďalšieho oblečenia.

 

1.„Vianočné ATELIÉROVÉ fotenie“:

– Balík S

– Balík M

– Balík L

 

002007003

 

2. „Vianočné EXTERIÉROVÉ fotenie“:

V prípade priaznivého počasia a záujmu o fotenie v prírode, parku, či v lese s dospelými osobami alebo staršími detičkami fotografujem aj mimo ateliéru.

– Ideálne časové rozpätie pre fotenie vonku počas zimných mesiacov je medzi 11 – 14 hodinou.

– V rámci exteriéru fotím len počas pracovných dní (víkend býva vyhradený pre kratšie rodinné fotenia v ateliéri).

– Vianočné exteriérové fotenie realizujem ako v meste, aj mimo mesta Bratislava. K celkovej cene však pripočítavam aj časovú stratu potrebnú pre presun z ateliéru na miesto fotenia a späť.

– Dĺžku fotenia prispôsobujem veku detí a aktuálnemu počasiu.

– Vhodné rekvizity a oblečenie môžem zapožičať z ateliéru, alebo rodičom poradím čo priniesť, zapožičať, či zakúpiť.

– Konkrétny dátum, presnú hodinu a miesto fotenia dohodnem s objednávateľom.

031 027 030

Výstup z fotenia

Spracované digitálne fotografie, odovzdám do cca 2 týždňov po fotení, napálené na DVD alebo uložené na našom súkromnom serveri, odkiaľ sa k nim dostane len poverená osoba.

022 012 013

 

K fotografovaniu si môžete priobjednať ďalšie produkty:

tlač fotografií štandardných rozmerov: 13x18cm, 15×21 cm alebo 20×30 cm, (ak oznámite hneď po fotení, že plánujete aj tlač fotiek, vieme spracovať aj formát 10×15 cm), cenník tlače pošlem mailom,

– tlač klasických Vianočných pohľadníc formátu A6 (varianty: jednostranná A6 pohľadnica ako fotografia v ozdobnom rámiku, obojstranná klasická A6 pohľadnica s fotografiou v ozdobnom rámiku, alebo pohľadnica A5 do obálky), cenník pošlem mailom,

obraz na plátno – rozmery podľa požiadavky, cenník mailom,

– spracovanie a tlač fotoknihy,formátov A4 alebo A5, cenník mailom,

– spracovanie a tlač nástenných a stolových kalendárov formátov A4 a A3, cenník mailom.

 

OBJEDNÁVKU na Vianočné fotenie potvrďte:

– mailom: blanka@golejova.sk

– telefonicky: 0915 622 311

v ianocne fotky atelier

 

POKYNY PRED FOTENÍM:

na objednaný termín príďte presne, nie s veľkým časovým predstihom, nakoľko nie je možnosť usadiť vás v ateliéri a venovať sa vám!

– naopak, pri časovom sklze, nemôžem garantovať objednaný limit, ktorý ste si záväzne objednali, nakoľko po vás prichádzajú ďalšie rodinky a sklz by vďaka vám počas dňa narastal,

do ateliéru neodporúčam privádzať ďalšie osoby (súrodencov, starých rodičov, kamarátky), len tých, pre ktorých ste objednali fotenie. Ateliér má obmedzenú kapacitu! Tiež mám skúsenosť –  čím viac dospelých ľudí, tým väčší chaos sú schopní vytvoriť a zneistiť fotené deti, presadzovať si vlastné úsudky, rady a predstavy!

– v predvianočnom období a pri tomto druhu fotenia, keď v krátkom čase za sebou nasleduje fotenie viacerých rodiniek, s podobnými nárokmi, nie je časovo, a hlavne technicky, možné (úprava a výmena scény a pozadí, výmena rekvizít, oblečenia…) skombinovať zvolenú vianočnú scénu s iným druhom fotenia (napr. s narodeninovým, civilným portrétnym, novorodeneckým…), v rámci tohoto jedného stretnutia. Prosím rešpektujte to a nežiadajte odo mňa výnimku, alebo si zvoľte dlhšiu časovú dĺžku, aby ste seba ani mňa nedostávali do časového stresu a nepohody, prípadne si pre ďalší druh fotenie vyhradíme iný deň,

– vopred sa informujte o vhodnom oblečení, a farebnom doladení vzhľadom k všetkým foteným členov vašej rodiny (prípadne sa inšpirujte staršími fotkami na mojej webstránke),

ak vás stretnú nepredvídané okolnosti a nemôžete sa fotenia zúčastniť, dajte v dostatočnom predstihu vedieť telefonicky alebo zabezpečte za seba náhradu. Nenechávajte termín prepadnúť a fotografa zbytočne čakať v ateliéri,

– pre časté preobjednávanie termínov zo strany rodičov, alebo rušenie dohodnutých termínov, som v tomto roku, pristúpila k platbe zálohy vo výške 20€ na zaslané číslo účtu. Splatnosť zálohy je pri objednaní termínu.

– záloha vám bude odpočítaná z celkovej ceny fotenia, ak sa fotenie uskutoční v dohodnutý termín. Inak bude použitá ako nevratná záloha a storno poplatok (pre prípad zrušenia alebo posunu pôvodne objednaného termínu).

splatnosť služby je po fotení.

 

Tešíme sa na na príjemné chvíle a zážitky aj s vašou rodinkou!

Blanka a Peter Golejovi